[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @iliselu , ai pm
    Last edited by mdaniel76; 8 June 2012, 08:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• sal

daniel ramane valabil ce am vb sa stii ca le iau de data asta .o zi buna

Comment

• Da bogdan, te rezolv. Cum imi ajung piesele te anunt

Comment

• salut, am mai vorbit noi pe forum, am incercat sa-ti dau un pm dar nu am reusit, lasa-mi tu un pret pentru lupe cu xenon si angel montate in farurile mele, as vrea sa vin la sfarsitul saptamani, un nr de tel si zona in care stai

Comment

• Salut Daniel,care mai este pretul la un set de faruri PH1 complet echipat,si cam cat dureaza toata gluma pana intru in posesia lor

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
              Din motive tehnice cata_lol nu a putut posta pozele asa ca le voi posta eu cu lupele montate pe masina lui.

Sa le plimbi cu plecere !!
              salut, cum dau de baiatul din iasi, as vrea si eu insa am instalatia numai ca nu am lupe pe logan si m-ar interesa asa ceva astept un raspuns multumesc!

Comment

• @stefanu05: pai contacteaza-l pe @cata_lol , trimite-i pm si vorbeste cu el daca vrei sa le vezi

Comment

• salut daniel, ai poze recente cu masina ta si lupele puse ? ca vreau si eu sa vad cum vine pe un prestige
                  sigpic

Comment

• @bgy: da, o sa pun azi cu a mea, eu le am fara angel

Comment

• lupele mele

@bgy: iata-le pe un prestige
                      Attached Files

Comment

• Mai Daniele, dar frumoase sunt....
                        Un mare up de la mine, farurile sunt dementiale.
                        Totusi, eu as pune inelele alea, chiar arata bine.... in rest, astept cu nerabdare urmatoarea intalnire la gratare !

Comment

• @bgy: poti intra sa vezi despre prestige-ul meu aici

@budaipmihai, nu le-am mai pus ca aveam ganduri de drl dar din pacate nu am mai apucat sa fac nimic cu ele, insa nu am abandonat ideea, vreau sa fie ceva cum nu s-a mai vazut .. nu doar asa 3 benzi lipite acolo si gata

Comment

• sefuuuu, in sfarsit ai reusit sa iti spui si tu pe a ta lupe...
                            bv, arata super.
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• lupe

Salut Daniel,cam cand crezi ca o sa primesti piesele??

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
                                @bgy: poti intra sa vezi despre prestige-ul meu aici

@budaipmihai, nu le-am mai pus ca aveam ganduri de drl dar din pacate nu am mai apucat sa fac nimic cu ele, insa nu am abandonat ideea, vreau sa fie ceva cum nu s-a mai vazut .. nu doar asa 3 benzi lipite acolo si gata
                                Arata foarte bine, ce sa spun, merita toti banii, sper sa fac rost curand de bani si sa te caut si eu

Felicitari pentru masina, e exceptionala
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google