[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc de aprecieri!

@ovidiu 2007, cam in 10 zile sosesc
    @budaipmihai, pt tine o sa fie si lampa de 45w 5000k

Comment

• Cei din Constanta care sunt interesati de farurile facute de Daniel le pot vedea de vineri seara pana duminica seara (29.06.2012-01.07.2012) pe masina mea. Daca este cineva interesat stabilim pe pm cum facem si unde ne intalnim

Scuze de offtopic - a se considera up
      Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
      www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Cam liniste pe aici... un mare up de la mine, farurile sunt dementiale....

Comment

• Astazi soseste transport nou de lupe!
          Cum in curand va incepe sa se intunece devreme, ganditi-va din timp la o investitie in faruri.

Faruri logan PH1, cu lupe 2.8", kit complet+angel, lampi 5000k/6000k........ 800ron
          Faruri logan PH2, cu lupe 2.8", kit complet+angel, lampi 5000k/6000k........ 1000ron

Comment

• lupe

salut Daniel,sper ca nu ai uitat de mine..))

Comment

• @ovidiu2007: salut, nu am uitat, vor intra in productie cat mai repede

Comment

• Daniel , poate ajung sambata viitoare prin bucuresti .... e SuperCupa si mno io is cu franarii . Ma gandeam ca poate ne vedem si reusim sa reglam orizontala aia la lupe .... daca esti si tu prin Bucale

Comment

• @buricy, se rezolva, da un semn cand esti pe aici, si rezolvam rotatiile.

Comment

• Vroiam doar sa va povestesc ceva. Azi am oprit la semafor pe Iuliu Maniu langa un logan cu lupe Dectane. saracu, zici ca-si aprindea o tigara la doua brichete chinezesti pe langa mine. Lumina lui nu se vedea de loc pe sosea, iar cand am ajuns langa el nu mai zic. Frateee, ce lupe. Ce lumini.... Daniele, esti demential.... S'mana conasule, esti tare....

Comment

• lupe

daniel ce se mai aude cu farurile???

Comment

• @ovidiu2007: maine le iau si ma apuc de ele. Pana vineri sper sa le am gata

Comment

• si inca un roman fericit cu lupe de la nenea Daniel.
                          Super se vad , e omu' innebunit dupa ele>
                          bv daniel, tine-o tot asa, cu marfa de calitate.
                          2012-07-12 17.37.47.jpg 2012-07-12 18.05.44.jpg 2012-07-12 18.06.11.jpg
                          http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele ! Farurile sunt geniale. Bine ai venit in clubul celor tunariti de mesteru' Daniel !

Comment

• da, au iesit super, am inteles ca e tare incantat de cum se vad flash-urile noaptea, se face alb tot in fata

@budaipmihai: sa vezi si a ta cum o sa arate cu drl...eheeee

Comment

• Daniele, visez la drl-urile alea. Abia le asteot !! Astept vesti, sunt convins ca o sa-i las masca pe astia cu S-Classe... mai ales la cum lucrezi tu !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google