[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mihai, lupele sunt montate de mine, cumparate de la Daniel, si cu aceasta ocazie, daca nenea Daniel nu se supara, fac un mic anunt,si anume, asigur montaj la lupe in Mioveni, cei doritori sa ma contacteze pe PM.
    In rest, lupele sunt chiar geniale, eu am avut G3 care nici nu incape motiv de comparatie intre ele, sa ne traiesti Daniele si hai cu DRL-urile sa le vedem cum arata.
    http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• @solano: nu ma supar, cine doreste montaj in zona MIoveni, Pitesti, Arges si imprejurimi o sa intre pe mana ta. Baiat de mare caracter, recomand 100%

Comment

• Salut baietii si va felicit ca tineti acest topic "viu" , eu sunt foarte atras de aceasta marfa a lui Daniel si chiar te rog Dani sa imi dai si mie un pret la setul de lupe Morimoto complet cu becuri d2s de 6000k cu angel si sa ma pui si la curent cu transportul.cat tine de montaj am sa te contactez telefonic sa imi dai 1-2 sugestii daca se poate...farurile le am deja.
        Stima
        https://encrypted-tbn1.google.com/im...ypHtCgqRoOrJ3T

Comment

• un mare up
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

• Deh, lumea in concedii.... din septembrie nu o sa mai faca fata cu comenzile nenea Daniel...
            Up si de la mine.

Comment

• O intrebare , Kitul este legal ? Se poate lua politia de tine ? Vad foarte multi oameni multumiti de aceste faruri , astept raspuns . Mersi

Comment

• Salutare MihaiVN. Nu sunt legale, dar nici nu se ia nimeni de tine. Gandeste-te ca nu au probleme cei cu xenon in far, damite cei cu lupa. Deci - fara probleme. La ITP, nu am auzit pe nimeni sa se planga, eu am de facut ITP-ul in 2 saptamani, am vorbit cu mecanicul meu, si la inca un service - si toti mi-au zis - fara probleme. Ba mai mult, mi s-a cerut numarul de telefon a lui Daniel.
                Acum, binenteles, trebuie sa fii si tu un pic descurcaret. Gen - "Haideti sa va platesc ITP-ul, si aveti acolo si ceva de-o bere...". Daca e cazul. Ti-am zis, patronul de la servicul unde am intrebat, vroia si el faruri "d'astea"...

Comment

• ma intereseaza si pe mine un bec d2s la ce pret ajunge?si cum pot intra in posesia lui.am lupe g5 si tocmai ce am spart unul din becuri
                  sigpic

Comment

• @marius: preferabil ar fi sa iei pereche, altfel avand in vedere ca unul e folosit iar unul va fi nou se va vedea diferenta de nuanta a luminii. perechea 120lei 60lei/buc

Comment

• stii cumva sigur sunt becuri d2s?sa nu dau banii pe altceva degeaba..eu cred ca d2s sunt...
                      sigpic

Comment

• @marius: nu stiu ce lampi ai pe ale tale g5, eu stiu ca g5 nu are lampa d2s, dar mai stii ce chestie dubioasa e posibil sa ai si sa ai d2s? incearca sa te uiti , desfaci o lampa si vezi ce fel este. sau intrebi pe cei de unde le-ai cumparat

Comment

• asa arata becul.pe instalatie nu scrie nimic.decat pe drosere scrie ca se folosesc numai pentru gama d...printre care si d2s
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• da, e lampa d2s

Comment

• salut daniel crezi ca lupele astea ar intra in farul de solenza!
                              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• @cosmin: lupele care le pun pe logan sunt cam mari cred pt tine, dar am si niste lupe mai mici si putem incerca. nu stiu ce eficienta vor avea ca parca tu ai geam striat la solenza, sau ma insel?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google