[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salut revin cu o rugaminte , sunt interesat de kitul de lupe eu pe masina am deja instalatia de la cele vechi deci doresc doar lupele cu angel si soclu d2s , farurile si montajul lor in faruri de montajul pe masina ma ocup eu . imi poti spune te rog mult pretul defalcat pentru faruri si lupe, si unde anume in bucuresti se pot ridica si plati . multumesc frumos si scuze de deranj.

si cumnatul meu doreste un kit complet si cu montaj inclusivc pe masina .
    se poate un numar de telefon?

multumesc frumos.

Comment

• Uite numarul lui Daniel aici : 0723.688.189
      sigpic
      The MVP

Comment

• Morimotto ! ! !

Poze cu farurile de la Daniel si cu Bad Boy-ul !!! Sunt facute special pentru asa ceva, au inelul CCFL intors invers, sa dea impresia de continuitate ! ! ! Si daca tot vreti faruri asa, Bad Boy-ul sa il faceti la Ghetto Tuning ! ! ! Recomand !!!
        Attached Files
        sigpic
        The MVP

Comment

• a

Poze cu farurile de la Daniel.Si daca tot vreti faruri apelati cu incredere merita toti banii!
          Attached Files

Comment

• Originally posted by mdaniel76 View Post
            Vand faruri noi logan bixenon cu lupe Morimoto
            - Diametru lentila: 2.8"
            - Lampi: D2s, 5000k 6000k
            - Balaste: digitale slim 35W
            - Optional: angeleye alb
            - Farurile contin reglajul pe inaltime in partea din spate
            - Lumina nu tremura la denivelari
            - Calitate foarte buna a luminii, omogena si placuta, fara pete intunecate pe asfalt
            Sunt incluse cablurile electrice aferente pt montarea pe masina

Pret pereche faruri cu lupe montate in interior: 800ron
            Pret kit lupe bixenon fara faruri: 600ron

Kitul se poate configurain functie de preferinte (de ex...kit fara balaste)

Daniel
            lace pret sunt farurile?

Comment

• @joni: nu vand faruri separate

Comment

• Sal Daniel am vazut cateva poze cu proiecte facute de time jos palaria......poti monta acest kit pe in fiat doblo,si cat ar costa.
                Cu stima si respect George

Comment

• Salut, am si eu un Bixenon pe un Ph2..vreau lupe neaparat, crezi ca ma rezolvi?
                  Cu cat mai repede cu atat mai bine!

Daniel ai inbox-ul plin si nu iti pot trimite PM
                  Last edited by NClau; 23 October 2012, 14:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @nclau: Salut! Pot sa te rezolv dar nu mai repede de o luna ca momentan nu mai am lupe si cam intr-o luna o sa am urmatorul transport. daca nu te grabesti, rezolvam atunci

@ghita: sa imi trimiti pe pm ce tip de doblo este, ce nu imi dau seama daca ai faruri cu h4 sau h7. dar trimite-mi maine, ca sa apuc in seara asta sa curat inboxul ca e plin
                    Last edited by mdaniel76; 23 October 2012, 15:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• [QUOTE=mdaniel76;1358772]@nclau: Salut! Pot sa te rezolv dar nu mai repede de o luna ca momentan nu mai am lupe si cam intr-o luna o sa am urmatorul transport. daca nu te grabesti, rezolvam atunci

cu cea mai mare placere....te mai "sacai" eu pe la inceputu' lu' Noiembrie.

Comment

• Sal Daniel ,faza scurta h7.

Comment

• Sunt proaspatul posesor al unui KIT complet cu PH1 de la Daniel..

Am numai cuvinte de lauda despre acest om, sunt lucrate absolut impecabil,lumina este "dementiala",asa ca eu vi`l recomand cu cea mai mare caldura pe Daniel,nu o sa regretati.

Atasez si o poza momentan.
                          Attached Files

Comment

• Am revenit cu inca 2-3 poze.

Sunt excelente.
                            Attached Files

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele. O sa vezi dupa cateva luni ce greu o sa-ti fie sa conduci masina cu halogen...

Comment

• Multumesc.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google