[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asadar... azi au sosit lupele ..

Sa trecem la...treaba !!

Comment

• Tare sunt curios cum o sa le pui pe Logan II...

Comment

• Salut.
        Vazut(acum un an)............strans banutii(acum am reusit)..............comandat.................sosi t(ieri)................montat azi.................multumit...............mai raman de reglat.
        Numai bine.
        ps:voi reveni cu cateva poze............
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Cei ce au montate lupe si merg pe mazga,ploaie,ninsoare sau ceata noaptea au ceva probleme cu vizibilitatea?

Comment

• Probleme ? Pui gresit intrebarea. Cu lupele astea vezi MULT, MULT mai bine cand e mazga sau zapada decat cu orice fel de halogen... Asa ca baga mare !

Comment

• cat mai este acum un kit de lupe cu tot cu instalatie
              lasa un numar pe pm

Comment

• Salut.
                imi permit sa raspund eu in locul lui daniel(pe care-l salut) pretul este de 830 lei+transport.(faruri si instalatie completa)asta de ph1
                Daca cautai putin mai in spate sigur gaseai aceasta informatie
                Numai bine.
                Un Logan----YNG-----
                Numai bine.

Comment

• daca tot iti permiti sa raspunzi de ce nu raspunzi la toate intrebarile puse de mine
                  eu vreau un raspuns de la persoana in cauza care poate sa raspunda la ambele intrebari

Comment

• Originally posted by mario_09 View Post
                    daca tot iti permiti sa raspunzi de ce nu raspunzi la toate intrebarile puse de mine
                    eu vreau un raspuns de la persoana in cauza care poate sa raspunda la ambele intrebari
                    Cu o asemenea atitudine, nu o sa ajungi prea departe. Amandoi suntem printre primii cu instalatii de la Daniel, si prieteni ai lui. De aceea ne-am permis sa raspundem. Am vrut sa te ajutam. Usurel cu atitudinea, ca nu e ok. Bafta pe mai departe.

Comment

• Originally posted by mario_09 View Post
                      daca tot iti permiti sa raspunzi de ce nu raspunzi la toate intrebarile puse de mine
                      Salut.
                      Asta o va face Daniel daca vrea sa-si dea nr de telefon.
                      Eu propun sa lasi garda jos si sa-i trimiti un pm cu solicitarea ta.
                      Numai bine.
                      Un Logan----YNG-----
                      Numai bine.

Comment

• Originally posted by budaipmihai View Post
                        Probleme ? Pui gresit intrebarea. Cu lupele astea vezi MULT, MULT mai bine cand e mazga sau zapada decat cu orice fel de halogen... Asa ca baga mare !
                        Demult vreau un asemenea kit de lupe dar din pacate sunt altele de rezolvat inaintea lor.

Comment

• Efortul financiar e mare, stiu. Am dat initial banii cu inima stransa, dar acum pot spune ca e cea mai buna investitie pe care am facut-o in masina. Clar. Astept in ianuarie sa imi vina loganul 2 si primul drum va fi la Daniel sa ii pun lupele.

Comment

• @augustin: sa te bucuri de ele, nu credeam ca o sa stai duminica pe ninsoarea aia sa le montezi.

@mario_09: ai pm.

Comment

• Salut daniel.Multumesc maestre
                              Am fost undeva unde era o polata si am stat sub ea.Si plus de asta trebuia sa le montez ca nu puteam circula cu masina si aveam un drum la tara mai pe seara sa iau fata
                              Acum am incercat sa le reglez(m-ia scapat si plasticul ala de reglaj de la far in carenaj si plus de asta cred ca trebuie sa schimb si reglajul am tras mai tare de el si si-a crea un joc acolo unde intra cablul si-mi scapa.Mai aveam nevoie de o a treia mana si nu am avut-o.
                              Nu am montat bine cablul atunci cand am pus farul....
                              oricum farurile sunt superbe
                              Numai bine.
                              Un Logan----YNG-----
                              Numai bine.

Comment

• Augustin, te rog sa-mi permiti un sfat. Fa rost de mecanismele de reglaj de pe farurile originale, lucreaza mult mai bine - si monteaza-le pe alea pe far. Asa am facut si eu. Si nu o sa mai ai probleme. Succes si sa le folosesti cu placere !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google