[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, si eu am folosit tot reglajele originale...Farurile sunt superbe Augustin,stie ca am vb cu el.

Comment

• salut, sunt interesat de achizitionara unui kit complet: faruri PH1 vopsite negru, instalatia completa de lupe, transport pana la Sebes, jud Alba...cat timp dureaza de la lansarea comenzi pana la livrarea? deci ar fi: 830+50 vopsit+transport?

Comment

• Salut.
        Aveti aici ceva poze edificatoare
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa te bucuri de ele !!

Comment

• Sal Daniel. Sunt interesat de un kit complet de ph1. Cum intru in posesia lor? Ast raspuns. multumesc frumos!

Comment

• Imi cer scuze pt off....dar daca te opreste 'garcea" pt xenoane.....cum va aparati?...foaie precum sunt omologate, de la un service ceva....?!doar pt modelul asta..cu lupe in faruri.
              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                Imi cer scuze pt off....dar daca te opreste 'garcea" pt xenoane.....cum va aparati?...foaie precum sunt omologate, de la un service ceva....?!doar pt modelul asta..cu lupe in faruri.
                Salutare. Pe mine nu m-a oprit nimeni, si sunt primul la care le-a montat Daniel. E un risc, dar gandeste-te ca nu ii opreste nimeni pe cei ce pun petardele alea de xenoane in far stock de orbesc pe toata lumea, dar mite pe cei cu lupa. Si oricum, nu au voie sa se ia de tine decat daca au cu ei o masina de la RAR care sa constate oficial ca nu sunt omologate de ei. La folie e altceva, ca se da atestat de montare, dar la faruri nu au voie.

Iar ITP-ul se trece fara probleme.

Succes maxim !

Comment

• Daniel ai PM, vreau un raspuns cat se poate de repede. mersi.
                  "daca ai sa intelegi sensul cuvintelor, aceasta este o comunicare, iar daca ai sa intelegi si sensul tacerilor, aceasta este o comuniune"

Comment

• Salut.
                    Daniel am vazut ca atunci cind comut dupa faza lunga-faza scurta are un lag in care se intrerupe lumina.
                    Trebuie sa adaug acel releu in partea ramasa libera(far dr?).Sau are vreo problema?
                    Numai bine.
                    Un Logan----YNG-----
                    Numai bine.

Comment

• Salut Daniel. Este ok comanda data de mine, in legatura cu lupele. Mai trebuie sa trimit mail ceva, ca nu stiu cum se procedeaza. Sper ca ai inteles cam ce a-s vrea eu. Multumesc frumos si o seara buna.

Comment

• salut, daca exista o lista de asteptare, as vrea sa fiu trecut pe ea si as dorii cateva detalii in legetura cu livrarea si plata. Multumesc.

Comment

• @florin_mdk: am inteles ce configuratie doresti, dar trebuie sa ai putina rabdare pana intra in productie

@augustin: in mod normal nu e nevoie de nici un releu, totul ar trebui sa functioneze fara alte complicatii. cu lumina este ciudat ce zici, nu au mai aparut astfel de probleme. vezi sa nu fie vreo poblema din maneta schimbatoare de faze daca zici ca numai atunci cand schimbi fazele se petrece fenomentul. lampa este alimentata de cablu separat, clapeta electromagnetica separat. daca zici ca lampa se intrerupe si se reaprinde la schimbarea fazelor, punctul comun cred ca ar fi maneta schimbatoare. de asemenea verifica cuplele care vin in fundul lampilor sa aiba lamelele corespunzator arcuite. o alta chestie care poti sa o verifici este sa scoti si sa infigi controlerul de pe cabluri din nou in soclu. e posibil sa nu faca toti pinii contact cum trebuie. scoate-l si pune-l din nou la loc apasat bine.

@jenu: te-am trecut pe lista, ai pm

Comment

• Salut daniel.
                            Voi incerca sa vad daca e cumva din acele cuple.
                            Numai bine.
                            Un Logan----YNG-----
                            Numai bine.

Comment

• salut mai ai cumva adaptoare la 180 de grade pentru becuri D2S? nu acela la 90 si m-ar interesa si niste becuri D2S de 8000K. Multumesc
                              laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• Ce pret are un kit complet? Fara montaj!Ce include kit-ul?
                                sigpic
                                Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google