Da, si eu am folosit tot reglajele originale...Farurile sunt superbe Augustin,stie ca am vb cu el.
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut, sunt interesat de achizitionara unui kit complet: faruri PH1 vopsite negru, instalatia completa de lupe, transport pana la Sebes, jud Alba...cat timp dureaza de la lansarea comenzi pana la livrarea? deci ar fi: 830+50 vopsit+transport?
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostImi cer scuze pt off....dar daca te opreste 'garcea" pt xenoane.....cum va aparati?...foaie precum sunt omologate, de la un service ceva....?!doar pt modelul asta..cu lupe in faruri.
Iar ITP-ul se trece fara probleme.
Succes maxim !
Comment
-
Salut.
Daniel am vazut ca atunci cind comut dupa faza lunga-faza scurta are un lag in care se intrerupe lumina.
Trebuie sa adaug acel releu in partea ramasa libera(far dr?).Sau are vreo problema?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
@florin_mdk: am inteles ce configuratie doresti, dar trebuie sa ai putina rabdare pana intra in productie
@augustin: in mod normal nu e nevoie de nici un releu, totul ar trebui sa functioneze fara alte complicatii. cu lumina este ciudat ce zici, nu au mai aparut astfel de probleme. vezi sa nu fie vreo poblema din maneta schimbatoare de faze daca zici ca numai atunci cand schimbi fazele se petrece fenomentul. lampa este alimentata de cablu separat, clapeta electromagnetica separat. daca zici ca lampa se intrerupe si se reaprinde la schimbarea fazelor, punctul comun cred ca ar fi maneta schimbatoare. de asemenea verifica cuplele care vin in fundul lampilor sa aiba lamelele corespunzator arcuite. o alta chestie care poti sa o verifici este sa scoti si sa infigi controlerul de pe cabluri din nou in soclu. e posibil sa nu faca toti pinii contact cum trebuie. scoate-l si pune-l din nou la loc apasat bine.
@jenu: te-am trecut pe lista, ai pm
Comment
-
Salut daniel.
Voi incerca sa vad daca e cumva din acele cuple.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment