[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut Daniel, ma intereseaza un kit complet pt ph2 vopsite si cu montajul tau. Cat ma costa toata afacerea ?
    Cele de 4300k lumina este mai galbuie din cate stiu eu nu? Nu vreau lumina alba pt ca se leaga cei de la rutiera ca bate spre albastru si de...e lumina lor specifica! Mersi!

Comment

• @ten: am vorbit la telefon

@cristi4speed: pretul kitului este 600ron. include lupe mari de 2.8", mastile cromate din jurul lupelor, inele de angel+balastele lor, 2 lampi d2s 35w 5000/6000k, conectori drepti pt lampi, instalatia electrica cu controler faza scurta/lunga, balaste digitale slim 35w. kitul contine absolut toate piesele necesare in acesti bani, nu lipseste nimic.

@razvan.ypc ai pm

Comment

• Salut Daniel , ti-am dat si eu un pm , astept raspuns. Multumesc.

Comment

• Sunt posesorul unor astfel de faruri de cam jumatate de an,pot sa spun ca reglate corespunzator sunt DEMENTIALE.Multumesc Daniel.Tuturor va doresc multa sanatate, bucurii, sarbatori de iarna fericite si linistite alaturi de cei dragi !

La Mulţi Ani !

Comment

• salut sunt nou pe aici vroiam si eu un set de faruri complet de 5000 sau 6000;
            cum facem
            si o intrebare poti sa faci rost de faruri cu partea de la semnalizare transparenta?
            ulterior vreau sa scot pozitia si sa pun leduri pe toata partea
            te bagi sa imi pui si leduri acolo?

la muti ani!
            tuturor si multi km bucurosi
            Last edited by valush; 1 January 2013, 14:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• @valush: ai pm

Comment

• SA INTELEG CA IMI PUI LUPELE PE FARURILE DIN POZA SI SA IMI PUN BEC LED.

AM VAZUT IN LINK UN BEC PY7,5w de 240lumeni portocaliu cu soclu BAU15S
                ESTE PT PH1 CE VREAU

a si pozitia o sa fie inelu de la conturul lupei
                poti sa imi dai pret si pt becurile de semnalizare
                Last edited by valush; 1 January 2013, 20:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• lasa-mi si mie un pm cu nr tau de tel te rog sunt interesat de lupe ! mersi fain !
                  Folii Geamuri Omologate.colantari de orice tip!!

Comment

• ar fi bine dc poti sa le trimiti cu tot cu becuri
                    ma treci pe lista si imi dai un semn cand sunt gata
                    presupun ca pe la mijlocul lui februarie
                    ms

Comment

• Salut, sunt interesat si eu de un kit complet cu faruri si angeleyes si montaj.
                      Multam.

Comment

• ai si angel eyes albastru?

Comment

• daniel mar interesa si pe mine un set de lupe montate in far cu bixenon dar sa fie lumina alba si cu angel + interioru la far negru
                          sunt din fagaras jud.brasov cat costa si cat dureaza?

lasami pm te rog
                          Last edited by horicaJHC; 7 January 2013, 03:28. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Stii cumva daca se potrivesc in farul de sandero lupele tale? dar unele cu diametrul bulbului de 10 cm se potrivesc?

Comment

• lupe

salut! ma intereseaza si pe mine in kit de lupe daca se pot monta in farurile unui ford focus facelift din 2008 pe faza scurta.un pret cu tot cu montaj imi poti trimite si mie pe PM te rog.merci. o seara buna!

Comment

• salut daniel zimi si mie de la ce sa fie,uneori cand la flash-uri ramane pe lunga.
                                Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                                Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                                Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google