Salut! Un numar de telefon te rog(daca se poate). Vreau sa aflu mai multe chestii de tine. Merci! O seara buna!
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Si mie te rog sa imi lasi nr de tel pe privat sa vb ceva cu tine...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
M-am intalnit si eu astazi cu Daniel si am "purces" la achizitionarea unor faruri cu lupe pentru faza 2 . In februarie o sa fie gata pentru ca nu ma grabesc cu ele , nici ca timp si nici pe partea financiara sa zic asa . Om de nota 10 , mi-a explicat multe . Revin cu poze in februarie cu ele pe masina , cand sunt si gata .
Comment
-
Comment
-
salut
marea mea rugaminte ar fi sa-mi spui si mie daca este posibila si varianta pe 55 w/4300 k si un pret pentru kit,fara angel si eventual daca poti sa faci si montajul in faruri.Last edited by MATEIMILLO; 25 January 2013, 18:00.
Comment
-
Am fost la Daniel , montat farurile pe masina , belea cu becurili' (unu e de 6000k , altu de 5000k pentru ca cel de pe dreapta avea o pata albastra , oricum e mai bine asa pentru moment ca am vazut ce imi place , eu personal merg pe 5000k , urmeaza sa mi-l schimbe daniel pe cel de 6000 cu unu de 5000 , la momentul instalarii nu a avut perechea lui ) . Farurile le-am lasat asa (nevopsite) , si cu angel eyes . Ce pot sa zic , acum este o placere sa conduc pe timp de noapte , si la faza lunga pot sa zic ca ii sparg pe bulgaii cu gzenoane (am spart cativa pe centura ) .
Ii multumesc lui Daniel pentru rabdare (l-am stresat cu mai multe pm-uri in legatura cu lupele , ceva timp) si lui Mihai care a facut montajul .
Revin si cu poze pentru cei interesati cum arata farurile normale , montate pe ph2.... (dupa ce schimb becsorul de 6000 cu cel de 5000 ) .
Comment
Comment