[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salut! Un numar de telefon te rog(daca se poate). Vreau sa aflu mai multe chestii de tine. Merci! O seara buna!

Comment

• Si mie te rog sa imi lasi nr de tel pe privat sa vb ceva cu tine...
      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• M-am intalnit si eu astazi cu Daniel si am "purces" la achizitionarea unor faruri cu lupe pentru faza 2 . In februarie o sa fie gata pentru ca nu ma grabesc cu ele , nici ca timp si nici pe partea financiara sa zic asa . Om de nota 10 , mi-a explicat multe . Revin cu poze in februarie cu ele pe masina , cand sunt si gata .

Comment

• Bravo, felicitari pentru alegere ! ! !
          sigpic
          The MVP

Comment

• sa

cel mai de treaba baiat
            Attached Files

Comment

• Super baiat! Recomand! Sper sa trec si eu pe la tine cat mai curand sa-mi pun ochi noi pe masina.

Comment

• salut. un set de lupe pt solenza cam la cat ar iesi?

Comment

• @laurentiu355: ai pm

Comment

• salut

marea mea rugaminte ar fi sa-mi spui si mie daca este posibila si varianta pe 55 w/4300 k si un pret pentru kit,fara angel si eventual daca poti sa faci si montajul in faruri.
                    Last edited by MATEIMILLO; 25 January 2013, 18:00.

Comment

• Salutare

Daniel, ma intereseaza pretul pt un set de faruri cu lupa pt logan PH1 fara angel eyes, cu tot montaj (momentan am pe masina instalatie bi xenon H4). Se mai poate folosi ceva din instalatia asta, trebuie sa schimb becurile?
                      Numai bine. Merci mult.

Comment

• @sitting_bull: ai pm

@mateimillo: ai pm

Comment

• salut, ai primit lupe? daca da, pe cand ar fi disponibile? Multumesc.

Comment

• Si acum provocarea suprema pentru marele mester Daniel. LOGAAAAAN 2.... Hai sa vedem ce iese !

Comment

• Sal Daniel. Imi poti da nr tau sa discutam mai multe? ms frumos.

Comment

• Am fost la Daniel , montat farurile pe masina , belea cu becurili' (unu e de 6000k , altu de 5000k pentru ca cel de pe dreapta avea o pata albastra , oricum e mai bine asa pentru moment ca am vazut ce imi place , eu personal merg pe 5000k , urmeaza sa mi-l schimbe daniel pe cel de 6000 cu unu de 5000 , la momentul instalarii nu a avut perechea lui ) . Farurile le-am lasat asa (nevopsite) , si cu angel eyes . Ce pot sa zic , acum este o placere sa conduc pe timp de noapte , si la faza lunga pot sa zic ca ii sparg pe bulgaii cu gzenoane (am spart cativa pe centura ) .
                                Ii multumesc lui Daniel pentru rabdare (l-am stresat cu mai multe pm-uri in legatura cu lupele , ceva timp) si lui Mihai care a facut montajul .
                                Revin si cu poze pentru cei interesati cum arata farurile normale , montate pe ph2.... (dupa ce schimb becsorul de 6000 cu cel de 5000 ) .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google