Vreau si eu sa comand un set de lupe , setul complect, de montat le montez eu in farurile originale, sa imi spui te rog un pret la ele (angel alb si xenon de 5000k) transportul cu ce il faci? un pret cu totul cu transport la cluj sa imi spui. mersi lasa-mi si un nr de tel
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Cat de ok ti se pare aceasta focalizare? Nu cumva conul de lumina este grupat prea la stanga? Sau asa sunt si lupele tale?Attached Files
Comment
-
@dsign: centrul luminos trebuie sa fie fix in centrul z-ului. Jumatate din spotul luminos trebuie sa fie vizibil iar cealalta jumatate sa fie nevizibil (rezervat pentru faza lunga) . Cum e la tine in poza tot spotul luminos este vizibil si spre stanga, ceea ce nu este deloc bine. Vei avea lumina puternica in faza scurta care bate spre stanga iar faza lunga va fi ca si inexistenta pt ca 100% din fasciculul luminos bate in zona vizibila. El trebuie sa fie central, 50% vizibil, 50% invizibil. Cauze pot fi mai multe. Ori soclul ecului e stramb, ori tubul de sticla e stramb, ori becul nu se aseaza uniform in soclul proiectorului.
La ale mele nu am patit asa doar la un momentdat cand am dat de niste lampi cu tubul de sticla stramb. Spotul luminos batea la ambele lupe mult total in zona neagra. Astfel ca faza scurta era ff slaba iar toata lumina se ducea in faza lunga. Prin inlocuirea becurilor s-a remediat situatia. O sa incerc sa pun si niste poze sa fie mai sugestiv si pt ceilalti colegi de forum. La cum este in poza fasciculul luminos este prea jos. Vei avea lumina puternica imediat in fata masinii dar slaba in profunzime
Imi cer scuze ca in ultima perioada am raspuns mai greu, am o perioada foarte incarcata, in mai putin de o luna vine membru nou in familie si am fost prinsi cu multe aspecte de renovare, mobilare, medicale, de organizare etc....daca se intampla sa imi scape sa raspund cuiva nu ma supar daca imi atrageti atentia
Transportul de lupe a plecat ieri spre Romania, il astept nerabdator
Multumesc pentru intelegere!!
@carcotashul: ai pm
@nostradamus: ai pm
Comment
-
pentru Logan 2(sandero2) sia pus cineva lupe de la Daniel?
Comment
-
@AlinVrs: pt sandero ti-as recomanda niste lupe morimoto de 2.5" cu lampa h1, tot la mine le gasesti, ca din cum am vazut e mai micut farul de sandera si nu cred ca incap lupele de 2.8
@carcotashul: nu te uit, te am in vedere si te tin la curent
Comment
-
budaipmihai ti-ai facut comanda de lupe pt noua masina?
Comment
-
Piesele au ajuns, sunt in vama la otopeni dar dhl-ul nu poate sa le scoata sa mi le aduca deoarece vama cere sa fac importul pe persoana juridica. Asa ca nu stiu unde sa apelez sa ma poata ajuta cineva. O sa incerc zilele astea sa sun in dreapta si stanga... Colac peste pupaza peste noapte hotii mi-au spart masina..au luat radioul si roata de rezerva. Cu alarma pusa...zi intreaga pierduta cu politia... E frumoasa romania...
Comment
Comment