domnu ce se aude de farurile mele?
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Comment
-
[QUOTE=mdaniel76;1459705]surpriza este un nou model de far ph1 cu geam clar[/QUOT
nu este nou deloc, asa ceva are un amic de circa 1 an
in urma unei bubuieli pe fata la logan a cumparat asa ceva din targ din vitan
scuze daca am fost rautacios.....Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
Comment
-
Salut,
mdaniel76 ai mesageria plina ! Am incercat sa-ti cer numarul de telefon dar imi vin mesaje ca ai casuta plina.
Comment
-
salutare!de azi am intrat in randul posesorilor de lupe morimoto...primele parere...sunt bestiale atat ca aspesc cat si ca functionalitate.Merci domnilor Daniel si Mihai.
Recomand cu incredere!
poze o sa pun maine credUn om cand vorbeste cu Dumnezeu se numeste rugaciune;Dumnezeu cand vorbeste cu un om se numeste Schizofrenie
Comment
-
@bobbyred: iti dai seama ca nu am fabrica in casa si matrite de injectie sa pot scoate un far nemaivazut de nimeni pana acum. eu m-am referit ca va fi un proiect nou cu genul respectiv de faruri. Ca sa dezvolt un far cu modificari semnificative e nevoie de timp liber destul care trebuie acordat, stabilit proiectul, si vazut la ce costuri se ridica. de unul singur nu pot face asta. daca sunt interesati sa facem anumite modificari de design interior la far, putem discuta si vedem ce se poate face.
Daca amicul tau le are de acum un an nu cunosc, eu am facut recent rost de ele, esti sigur ca sunt exact aceleasi faruri?Astea au si mecanism de reglaj vertical la spate. oricum nu are importanta.
@adi_p: problema cu mesageria plina am rezolvat-o intre timp, se umple foarte repede si imi cer scuze de eventualele neplaceri provocate din acest motiv.
@razvan"neo": sa le folosesti cu multa placere si sa iti aduca numai bucurii!
@ioneldoru: preturile la farurile cu lupe ph1 si angeleye sunt 830lei kitul complet. 900lei pt farurile ph1 cu geam clar. pt ph2 1000lei kitul complet. montajul pe masina 70lei.
In functie de preferinte se pot face fel de fel de configuratii si de aici rezulta si alte preturi.
mai sunt disponibile faruri ph1 cu lupe morimoto 2.5" cu lampa h1, fara angeleye, 800lei farurile ph1, 850lei cele cu geam clar.
Si desigur pt noi proiecte, sfaturi si alte noutati o sa va anunt imediat ce vor fi disponibile
kiturile sunt complete, contin absolut tot ce este necesar. balastele sunt digitale slim 35w
Comment
-
pt ph2 1000lei kitul complet
Nu ma intelege gresit, e ok sa intrebi si sa te asiguri, insa pentru asta ai mesagerie privata si telefon. Aici vrem sa vedem proiecte noi, lucrari, rezultate, etc. Nu le putem vedea pt ca transformati topicul intr-o convorbire tip messenger.
Comment
Comment