If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut,
cei care au montat farurile puteti sa puneti niste poze sa vedem si noi cum se monteaza?
cand se ard angel eyes se pot inlocui? cat de des se ard?
multumesc
Last edited by paunescu; 11 June 2013, 19:28.
Reason: Automerged Doublepost
@paunescu, urmareste cu atentie sectiunea de tutoriale. Exista un omusor pe aici care se dedica acestor lucruri (filmeaza si explica diverse treburi). Spor !
Am o pereche de neoane care se aprind perfect de 4 ani incoace. Nu se schimba usor.
@bagheera: nu stiu la ce te-ar ajuta faruri cu cate 2 lupe, probabil modificate doar unele de genul streetstorm megadrive etc dar iti dai seama ca nu s-a mai facut asa ceva pana acum si trebuie sa pui farurile tale la bataie pt experimente daca te risti. pe de alta parte nu stiu cu ce te-ar ajuta 2 lupe pe un far de data ce una singura este bixenon adica asigura si faza scurta si faza lunga. sa ai inca o lupa separata doar pt faza lunga nu e in regula. mai ales ca daca lampa de pe lupa respectiva este stinsa nu poti sa dai flash instantaneu ca nu apuca sa se aprinda asa repede.
coco_chanel: nu am uitat de tine, ti-am trimis pm, am avut botezul bebelusului zilele astea si am fost prins cu toata organizarea, nu am apucat sa va raspund.
salut, spune-mi si mie pretul pt farurile cu geam clar, copsite negru in interior si lupele cele mai mari care intra...adica decat sa le iau si sa le pun pe masina. mentionez ca am instalatie bixenon h4, adica presupun ca de drosere si o parte din cablaj nu este nevoie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment