[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un telefon ai dat?
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• cer scuze de intarzieri dar cine m-a contactat le-am trimis pm

Comment

• instalatie

SALUT.
        Cat ma costa o instalatie noua de xenon 4300 k , care sa se potriveasca cu lupele ce le am actualmente pe masina? ( kit cu lupe G1 cu becuri D2S) pt ca am un controler de faza scurta /lunga defect si nu prea gasesc un inlocuitor al celui defect.
        Am gasit diverse controlere de faza , dar din pacate nu se prea potrivesc cu instalatia de xenon ( ma refer la legaturi/mufe).
        Eventual ne putem intalni pentru a-ti face o parere despre ce am nevoie.
        Ps, am si cateva poze cu controlerul si tipul de mufe ce sunt la instalatia actuala.
        CU RESPECT.
        Attached Files

Comment

• Ai putea sa faci o poza la bec? Ca nu prea stiu sa fie pe g1 becuri d2s
          Pe de alta parte controlerul care il ai aprinde si inelul de angel. O instalatie daca o cumperi nu o gasesti cu controlerul si cu alimenatorul pt angel integrat. Ar trebui sa iei si alimentator separat pt angel desi e posibil sa nu se potriveasca.

Comment

• instalatie

Salut.
            O sa revin si cu o poza a becului din lupa. Cel putin asa imi aduc aminte ca ar fi D2S, posibil sa ma insel.
            CU RESPECT.

Comment

• Salutari Daniel! Faruri PH2 vopsite in negru (mai putin cromul de la semnalizare) + lupe de 2.8 sau chiar 3 + angel eyes alb SMD + xenon de 6000k + montat pe masina. Cat este pretul total si care este durata executiei din momentul in care plasam comanda? Multumesc anticipat!

Comment

• bine bine ,acum toti vrem sa ne punem becuri dar cu poltia cum ramane

Comment

• Foarte important de menționat: farurile le aduc eu, deci prețul tau final fara costul farurilor. Mulțumesc inca odată!

Comment

• bec xenon

Originally posted by mdaniel76 View Post
                    Ai putea sa faci o poza la bec? Ca nu prea stiu sa fie pe g1 becuri d2s
                    Pe de alta parte controlerul care il ai aprinde si inelul de angel. O instalatie daca o cumperi nu o gasesti cu controlerul si cu alimenatorul pt angel integrat. Ar trebui sa iei si alimentator separat pt angel desi e posibil sa nu se potriveasca.
                    Salut.
                    Revin cu pozele becului xenon al instalatiei din postul 678.Pot renunta la iluminarea inelui de angel si pune pozitia normala a masinii in situatia in care nu se gaseste o instalatie compatibila.
                    In ultima poza sunt mufele de alimentare a becului.
                    Daca ajuta o poza si cu lupele montate in far pot face.
                    CU RESPECT.
                    Attached Files

Comment

• Ceva noutati ? Mai vinde ? Preturi ?

Comment

• Mai faci asa ceva? Daca da, spune te rog preturile

Comment

• desigur. cine doreste ma poate contacta pt configuratia dorita

Comment

• Pai mai fa un update la postul acesta. Niste preturi actualizate si niste poze ar fi bune sa le vedem.

Comment

• Salut.Ai cumva instalatie care sa se potriveasca la lupe G1? instalatia care o am eu acum, are probleme la controlerele de faza, nu prea mai functioneaza la schimbarea fazei scurte cu lungi, iar controlere nu prea gasesc.
                              Merci.

Comment

• salut
                                un numar de telefon are cineva?
                                am un coleg care ar dosi cateva informatii.
                                aveam nr lui Daniel...dar am schimbat telefonul si sau pierdut.
                                Multumesc.
                                Un Logan----YNG-----
                                Numai bine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google