Un telefon ai dat?
[VAND] Faruri Logan Lupa Bixenon D2s
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
instalatie
SALUT.
Cat ma costa o instalatie noua de xenon 4300 k , care sa se potriveasca cu lupele ce le am actualmente pe masina? ( kit cu lupe G1 cu becuri D2S) pt ca am un controler de faza scurta /lunga defect si nu prea gasesc un inlocuitor al celui defect.
Am gasit diverse controlere de faza , dar din pacate nu se prea potrivesc cu instalatia de xenon ( ma refer la legaturi/mufe).
Eventual ne putem intalni pentru a-ti face o parere despre ce am nevoie.
Ps, am si cateva poze cu controlerul si tipul de mufe ce sunt la instalatia actuala.
CU RESPECT.
Comment
-
Ai putea sa faci o poza la bec? Ca nu prea stiu sa fie pe g1 becuri d2s
Pe de alta parte controlerul care il ai aprinde si inelul de angel. O instalatie daca o cumperi nu o gasesti cu controlerul si cu alimenatorul pt angel integrat. Ar trebui sa iei si alimentator separat pt angel desi e posibil sa nu se potriveasca.
Comment
-
bec xenon
Originally posted by mdaniel76 View PostAi putea sa faci o poza la bec? Ca nu prea stiu sa fie pe g1 becuri d2s
Pe de alta parte controlerul care il ai aprinde si inelul de angel. O instalatie daca o cumperi nu o gasesti cu controlerul si cu alimenatorul pt angel integrat. Ar trebui sa iei si alimentator separat pt angel desi e posibil sa nu se potriveasca.
Revin cu pozele becului xenon al instalatiei din postul 678.Pot renunta la iluminarea inelui de angel si pune pozitia normala a masinii in situatia in care nu se gaseste o instalatie compatibila.
In ultima poza sunt mufele de alimentare a becului.
Daca ajuta o poza si cu lupele montate in far pot face.
CU RESPECT.
Comment
-
salut
un numar de telefon are cineva?
am un coleg care ar dosi cateva informatii.
aveam nr lui Daniel...dar am schimbat telefonul si sau pierdut.
Multumesc.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment