If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cumpar o cheie pentru renault trafic an 2004, cu inchidere, imi trebuie cu cip necodat, fara "lama", bine ar fi daca cel care mi.o da ar fi din bucuresti, dambovita sau giurgiu pentru a "invata" cheia, dar nu e neaaparat, o iau si blank!
atasez si o poza pentru a sti despre ce este vorba
nu am cheia la indemana, e masina unui prieten, daca nu gasesc ceva pe net ii voi face maine poza ca ajung pe la el!
nu gasesc poze cu cheia desfacuta, din ce am vazut, la o prima vedere placa e foarte asemenatoare cu cea a loganului, doar ca are in plus un led iar bateria e direct pe placa, pe partea fara circuite!
Last edited by nicu_rcn; 26 December 2011, 13:00.
Reason: Automerged Doublepost
chiar daca e scrisa, se poate rescrie (e singurul model careia ii poti face asta). nu are cip propriu-zis cum e in cheia fara butoane, are un circuit. am eu , daca ai drum prin pitesti cu duba da-mi un pm
chipul nupare la fel ca ala de logan ... aici
e doar o carcasa fara chip.
Cheia odata codata,din cate stiu eu nu mai merge codata pe alta masina
Last edited by Cristi_Xp; 13 February 2012, 15:48.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
am vorbit cu fane (organizatorul de calarasi) si mi.a spus ca nu se poate programa o cheie de logan pe renault trafic.
la asta ma gandeam si eu, achizitionam o cheie de logan si o programam pe aia!
ps: pai si cum cumpar eu de pe ebay?
am corectat ce am scris mai sus , nu e la fel cheia,am spus din amintiri ca imi parea la fel chipul,dar e diferit.
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment