Cumpar Cheie Renault Trafic An 2004

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si mie mi s.a parut identic la prima vedere, dar nu e...
    imi trebuie inclusiv cipul deoarece a intrat apa pe gaura care s.a facut unde ar fi trebuit sa fie unul din butoane si uneori se inchide singura
    sigpic

Comment

inca valabil!
      sigpic

Comment

Carcasa si cu placa e la fel ca aia de solenza..daca ai drum prin bucuresti dute si cauta in vitan ca acolo sigur trebuie sa gasesti;)

Comment

stiu ca e la fel ca aia de solenza. Insa tot n.am gasit. In vitan inca n.am fost
          sigpic

Comment

am eu , ti-am mai scris odata , uite poza
            Attached Files

Comment

e noua? (nescrisa)
              sigpic

Comment

e o cheie ca la solenza - varianta cu UCH- deci merge cu succes una de logan . Montat pe solenza , montat pe clio (varianta cu 1 buton) - deci nu vad de ce n-ar merge pe trafic...
                Pain brings out the truth in us all...
                ...how much truth can you stand?

Comment

imi trebuie varianta cu doua butoane, ai cu doua butoane?
                  sigpic

Comment

nu m-ai inteles! Cheia aia de solenza cu UCH cu butoanele alea mari poate fi inlocuita cu succes de o cheie de logan , ori te duci la un dealer renault si dai 3-400 de lei pe una originala ori iti cumperi- configurezi una de logan cu 100 lei. Te deranjeaza ca are alt aspect sau de ce tii neaparat sa pui modelul ala original? Cauta pe cineva care se ocupa cu asa ceva si cumperi de la el si capatul de cheie si scrierea lui. Pe la bursa 50-60 lei (orientativ) capatul de cheie si configurarea tot pe undeva pe la un 50 lei, sau daca nu cunosti nici un haker te duci cu capatul tau de cheie la dealer sa ti-l scrie , insa s-ar putea sa strambe din nas.
                    Pain brings out the truth in us all...
                    ...how much truth can you stand?

Comment

sunt scrise ambele chei . am2 buc, ti le las la 1 mil pe amandoua

Comment

pai si ce fac cu ele scrise? ca din cate am inteles nu mai pot fi rescrise...
                        sigpic

Comment

ba da, se pot rescrie , sunt singurele care merg rescrise, modelul asta. daca erai din pitesti, sau daca vii in pitesti , te pot ajuta si cu scrierea.

Comment

hai ca vorbesc cu cineva daca mi.o poate rescrie, daca nu cred ca o sa ajung in pitesti, tinem legatura!
                            sigpic

Comment

dany_av ai un PM de la mine.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google