Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• vreau si eu pleoape de angels k am din ala cu doua lupe.cat costaun tel te rog.

Comment

• alex ai trimis ???
      1.2 TSI

Comment

• salut.
        da azi dimineata

Comment

• snt hotarat am angels cu doua lupe dar cat costa .nu snt carcotas dar treb sa fiu solvabil ,intelegi?

Comment

• Salut.Costa 30 de lei cu trans inclus.Pentru angel cu doua lupa nu sunt pleoape speciale,sunt pleoapele de far normal.pentru angel cu o lupa este speciala.

Comment

• ok le astept ... cred ca pe marti le am
              1.2 TSI

Comment

• inele cromate mai ai?

poti pune o poza cu inelele cromate?
                Last edited by orwo; 8 March 2009, 23:55. Reason: Automerged Doublepost
                nu-i prost cine cere ,e prost ala care da!

Comment

• salut,

Originally posted by alexgame View Post
                  Salut.Costa 30 de lei cu trans inclus.Pentru angel cu doua lupa nu sunt pleoape speciale,sunt pleoapele de far normal.pentru angel cu o lupa este speciala.
                  vreua sa cumpar trimit adresa dar am inteles k ai si inele de aerotoare pt logan vreau unset si din acelea.tel meu 0723352459 Diaconescu Sandu str.fantanelor bl 3a pucioasa dambovita 135400.
                  (aeratoare rasp pls)

Comment

• Salut.Cum am zis sunt gripat mai devreme de vineri nu cred ca pot sa trimit.Da am si inele.Ce culori vreti la pleoape si ce culori vreti la inele?
                    Va rog nu mai folositi threadul asta pentru inele,mai este un anunt.Nu de alta dar sa nu va dea vreun moderator 'cadouri'

Comment

• vreau sa cumpar

Originally posted by alexgame View Post
                      Salut.Cum am zis sunt gripat mai devreme de vineri nu cred ca pot sa trimit.Da am si inele.Ce culori vreti la pleoape si ce culori vreti la inele?
                      Va rog nu mai folositi threadul asta pentru inele,mai este un anunt.Nu de alta dar sa nu va dea vreun moderator 'cadouri'
                      trimite mosule si mie un set de aeratoare nichelate si un set de pleoape negre.
                      promit sa nu mai........sunt de la tara si nu ma pricep ma iarta moderatorii.
                      sandu diaconescu str.fantanelor bl 3a pucioasa dambovita 135400.
                      Sa fiti iubiti!!!!!!!!

Comment

• Gata sefu vam trimis si inele cromate si pleoape negre.Pana luni maxim ajung.Pleoapele sunt 30+inele nichelate 50.
                        NOU...pleoape LOGAN PH2 la pretul de 35 de lei cu trasnport inclus.Culoare doar negru.

Comment

• Inca mai sunt pleoape,mai vrea cineva?

Comment

• Am primit pleoapele dar albastru ala nu bate cu albastrul masinii mele . o sa le vopsesc vad eu cum . Multumesc pentru colaborare

consola de sandero nu ai ??? pentru logan
                            Last edited by irinel; 17 March 2009, 11:49. Reason: Automerged Doublepost
                            1.2 TSI

Comment

• Cu placere.Nu am consola de sandero.Culorile pleoapelor colorate nu se potrivesc cu cele de pe masini,am zis aici se forum de aceea recomand negru si vopsit ulterior.Numai bine.

Comment

• ok multumesc
                                1.2 TSI

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google