Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alexgame View Post
    Wizard pleoapele pentru tine au plecat.cam pe vineri ar trebui sa ajunga.Adaug si pleoape albe la acelasi pret cu cele colorate.
    ok ok mersi , o sa te anunt cand le-am ridicat !
    sigpic

Comment

Originally posted by alexgame View Post
      Culorile sunt mai exact rosu pasion,albastru marine,albastru egee.
      salut.vreau si eu un set de pleoape.cum procedam?adresa mea de mess e aceeasi cu numele meu de pe forum.poti intra sa vb?ms
      Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Salut te-am contactat pe mess dar nu ai raspuns.Pleoape mai am rosu passion(ala deschis),alb,negru,albastru egee.cele negre 22 lei,colorate 25 lei,preturile includ transportul.Lasa-mi pe PM adresa ,numele si codul postal,spune-mi culoarea si pun coletul la posta.Numai bine!

Comment

Baaf si pentru tine pleoapele cred ca ajung luni-marti(depinde cum lucreaza in weekend).cand le ridici sa imi spui te rog daca au ajuns in regula.Numai bine

Comment

Anunt valabil.

Comment

Vreau si eu pleoape ca mi-e mia cazut una. iti scriu pe pm
              Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Up Up Up nu mai vrea nimeni?

Comment

Rog pe cei la care au ajuns pleoapele sa le ridice de la posta sau sa confirme ca le-au ridicat.Si sa nu lasati coletele mai multe zile la posta ca mi se intorc mie.

Comment

Salut alex! As vrea sa-mi aduci si mie o pereche de pleope albastru marine! Vii joi la 18.00. La popescu, da?
                    Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
                    Andreea Trifu

Comment

Va salut domnu' .Da se rezolva,v-am lasat un PM.Ne vedem maine.Numai bine

Comment

Salut alex,am primit si eu azi pleoapele(se pare ca postasu a uitat sa mai treaca pe la mine),le-am ridicat,sunt ok(putin parca sunt mai deschise ca masina),dar se rezolva,am un spray culoarea masini si le rezolv eu
                        mersi!
                        sigpic

Comment

Ma bucur ca esti multumit.Referitor la culoare cam asa sunt toate astea deja colorate din fabrica.Numai bine.

Comment

Anunt valabil.

Comment

Vezi ca am dat comanda pe PM.Cam in cat timp ajung la mine? am uitat sa mentionez culoarea: albastru marine
                              Last edited by Apostolu; 28 May 2008, 04:37.

Comment

Am primit si eu pleoapele si sunt foarte multumit de promptitudine. Numai bine
                                Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google