Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi pare bine ca am clienti multumiti.

Comment

Salut, alexgame. Mai imi trimiti si mie pleoape? Ti-am trimis pe PM ce culoare le vreau

Comment

Salut imi pare rau am uitat sa te anunt le-am pus de ieri la posta

Comment

Merci beaucoup....Abia astept sa ajunga.Cum ajung le montez si fac si poze

Comment

La mine tot nu au ajuns. Ai PM de la mine. Astept un semn de viata...

Comment

Imi pare rau am fost plecat din tara cateva zile am lasat treaba cu pleoapele pe mana cuiva care mi-a promis ca se ocupa si abia acum am vazut ca nu s-a ocupat.Imi cer scuze daca ati fost anuntati ca au fost trimise dar nu le-ati primit.In afara de domnu victor ceilalati care mi-au dat comanda si inca mai doresc astept pe PM adresa culoarea nr de bucati.MERSI PENTRU INTELEGERE.

Comment

Salut . Ai PM. Abia astept...

Comment

Luni pleaca o comanda pentru domnu APOSTOLU.Cine mai doreste ca daca tot fac un drum luni la posta sa pun mai multe.Astept comenzi.Numai bine

Comment

Salut.Ma intereseaza si pe mine daca ai pleoape albe am vazut ca ai inceput sa vinzi si alte culori(albastru etc.).Daca ai spune-mi un pret (cu livrare la Timisoara).

Mersi

Comment

Salut pretul pana la timisoara este de 25 de lei cu taxe postale incluse.

Comment

As dori si eu un set de pleoape . Sunt din bucuresti si daca imi poti spune la ce pret vor ajunge . Tin sa mentionez ca masina e de culoare gri metalizat si nu stiu ce culoare i s-ar potrivi ca sa arate mai cool . Astept sugestii si pret . Multumesc frumos .

Comment

Salut pretul e de 25 de lei pentru toata tara cu taxe incluse.Exista pleoape de culoarea gri platin dar nu arata chiar exact ca masina.As recomanda negre pe care sa le vopsiti ulterior cu un spray in culoarea masinii.

Comment

Are cn de vazare pleoape de preferabil culoarea Bleu Marine ..Loc in Cluj.. Daca e cn din Cluj si are de vazare sa ma anunte va rog

Comment

Fa si tu un thread aici si zi ca vrei sa cumperi pleoape bleu marine din cluj.Eu am daca te intereseaza pretul e mai sus.

Comment

Doua seturi de pleoape bleu marine au plecat.Alti doritori mai sunt?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google