Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Au ajuns cu bine pleoapele trimise?(cele doua seturi bleu-marine).Sunteti multumiti de ele?Mai doreste cineva?

Comment

Salut. Nu am avut net si de aia nu am raspuns pana acu'. Pleoapele au ajuns de vineri. Inca nu le-am montat ca nu am avut timp, dar urmeaza. Totusi culoarea mi se pare mai deschisa decat cea originala (albastru marine). Dar vom vedea... Multam fain...

Comment

Mda...Mi-a mai zis cineva caruia i-am trimis albastru egee ca difera culoarea.

Comment

Cine mai vrea pleoape???

Comment

La craiova si la bucuresti au ajuns pleoapele?Is in regula la culoare?

Comment

Am avut dreptate. Albastru de pleoape nu corespunde cu albastrul de la masina (albastru marine). De ce oare?

Comment

Cum am zis esti al doilea care imi zice ca nu se potrivesc perfect pe pagina a treia mai este cineva care a zis ca sunt mai deschise ca masina.Nu e vina mea.Nici o culoarea nu e exacta cu masina de aceea eu recomand pleoape negre si vopsite apoi in culoarea masinii.

Comment

Culorile disponibile pentru pleoape sunt albastru egee, rosu deschis, alb si negru.Albastru marine si gri platine nu se potrivesc si nu vreau sa imi reproseze clientii nimic.Cine doreste vreuna din cele doua le ia pe propria raspundere.Mersi de intelegere.Cele doua seturi la craiova si bucuresti au ajuns?

Comment

Nu mai vrea nimeni?Fara albastru marine si gri platin.

Comment

Uppppp albastru marine si gri platin pe riscul cumparatorului

Comment

Sus cu ele...

Comment

Salut As Vrea Eu Un Set

Comment

Salut. Poti face rost si pentru faruri cu angeluri?

Comment

Paulic nu am cum sa fac rost pt angel eyes.Salut alex tudor vezi k ti-am dat PM

Comment

Pentru log ph2 ai pleoape?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google