Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Pleoape Logan

Vand pleoape Dacia Logan culoare negru la pretul de 16 RON/set +taxe de transport.Mentionez ca am numai negre nu si colorate cine le ia le vopseste singur.poze n-are rost sa pun toata lumea stie cum arata un set de pleoape negre dar daca cineva tine mortis sa le arat sa zica.

Eu as fii curios sa vad poze...ca sa stiu si cum arata ploapele pe care le ai tu(sunt mai multe modele pe piata)

Comment

Pentru cei care doresc exista pleoape cromate.Ele sunt turnate dintr-un plastic cu culoarea cromului(cel putin asa cred).Pretul este de 33 lei+taxe de transport ele arata ca in poza.
      Attached Files

Comment

As dori si eu un set negre. Cum procedam? Iti las pm cu adresa? Multumesc.

Comment

Eu as vreu un set rosii dar daca nu ai acum sau nu mai primesti atunci iau un set negre.Cum procedam? ;)

Comment

Imi pare rau nu am colorate.dati-mi adresele la care vreti sa expediez coletul pe PM si maine daca e deschis la posta le pun.daca nu gasesc maine deschis le pun vineri.Va multumesc si eu.

Comment

Mi-a dat cineva un plus la reputatie si mi-a zis ca ar fi interesat de un set de pleoape...dar am uitat sa ma uit la user si nu stiu unde sa caut msj de la reputatie asa ca il rog pe respectivul sa posteze un msj aici daca nu este cumva unul din cei doi de mai sus care vor sa cumpere.respect

Comment

Sunt din plastic? Sau fibra? Banuiesc ca din plastic.. si cele in care ai pus poze nu is cromate sunt doar colorate cred.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

Sunt din plastic iar cele cromate sunt tot din plastic dar vin colorate din fabrica asa.

Comment

Ai reusit sa-mi pui coletu'? N-am primit nici un semn de la tine, inca mai astept

Comment

Nu nu am reusit sa il pun pentru ca nu am reusit sa ma intalnesc cu ala de la care le iau(e la mare nush ce face pe vremea asta ) ).dar luni cel mai tarziu le pun.

Comment

Funky imi cer scuze de intarziere am vorbit cu omu' maine le pun sigur la posta.
                        vali2706 mai doresti pleoape?Daca da lasa adresa pe PM sa iti pun si tie maine.
                        Respect.

Comment

Ok, mersi mult

Comment

S-a rezolvat problema la mine ;) Multumesc frumos alexgame dar mi-au trebuit mai urgent si am gasit in targ

Comment

Nu-i problema Vali.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google