Vand Pleoape Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pleoapa logan

modelul asta de pleoapa o am si eu le-am vopsit si dau bine ..dar e o problema ..noaptea se vede lumina intre far si capota deci eu caut un model cu marginea de deasupra mai lata ptr. a acoperi in totalitate farul.Stie cineva unde gasesc alt model ?

Comment

• EU am avut modelul asta si dintre cei care le-am vandut nu mi-au semnalat problema asta.oricum cei de la Pilot au pleoape pt angel eys care sunt mai late in partea de jos in sus nu stiu cum sunt.

Comment

• Anuntul este valabil

Comment

• pe albastru mineral ai?
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

• Nu.Nici nu se fac.

Comment

• albastrul la pleoape seamana cu culoarea de pe masina .. eu am masina albastra si...
              1.2 TSI

Comment

• Am trimis doua seturi albastru de care vad la tine in poza...Si mi-au zis ca a trebuit sa le dea putin cu spray.cum ziceam recomand negre apoi vopsite.Daca vrei albastru de care ai tu gasim.

Comment

• Pai tu fa rost de ele si eu platesc . A cum naiba se monteaza ca nu me pricep . Din poze par sa nu se prinda in surub sau ceva de genu....
                  1.2 TSI

Comment

• Deci ce culoare?negru sau albastru?lasa-mi adresa pe PM.cel mai sigur pt rezistenta si pt far cu silicon.Dar daca le pui cu silicon nu prea le mai dai jos fara sa trici farul.cu super glue nu rezista si topeste farul.Iar banda dublu adeziva nu rezista.

Comment

• Alex ,am pierdut o pleoapa de pe masina...aia din dreapta..nu i cumva una in plus..culoarea neagra?

Ms anticipat!

Comment

• imi pare rau...nai cum sa gasesti numai una...doar daca pui bunghiu pe ale altuia de pe masina.)

Comment

• ok...ms frumos spor la vandut..

Comment

• Multumesc si eu.

Comment

• as vrea si eu o pereche de pleoape pt angels (rosu sau negru)+una pt far normal. culoarea rosie se potriv la loganul rosu passion?astept, multumesc.

Comment

• Salut.rossu pasion chiar ca nu se potriveste deloc.Culoarea pleoapei este un maro deschis nicidecum rosu .Pentru far normal te ajut dar pentru angel....doar daca e cel cu doua lupe pentru celalat trebuie alt tip de pleoape.Cand te hotarasti astept adresa pe PM si ce culoare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google