Cat m-ar costa si pe mine 2 leduri: 1 pentru lampa de ceata si 1 pentru marsarieri?
[vand] Led Auto Smd, Led Canbus, Kit Xenon, Kit Bi-xenon, Xenon Pro Canbus
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca ambele au aceasi prindere
exemplu : bec marsarier , pretu este de 60 ron 2 buc culoare alb 30 led-uri.
si poti pune unu pe ceata unu marsarierLED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA
Comment
-
salut - LED W5W 1.5W cu lupa , am vazut pe site...sunt foarte curios cum lumineaza , ai o poza ceva? multumesc
apropo , felicitari pentru site, mi se pare foarte bine facut, si cu toate detaliile pt led-uri mai ales intensitatea luminoasaLast edited by kubala7; 20 March 2012, 21:04.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
salut , pe site-ul www.ledxenon.ro gasesti produsele actuale. pe siteul led-xenon urmeaza sa il actualizez
1.5 w lupa nu mai am , din pacate lumina emisa era spre alb cald.
cel mai bun produs w5w 5 smd .
mersi pentru parerea despre site ,
este albastru , ca orice led albastru
totusi iti recomand alb. cu albastru ai probleme cu politia.LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA
Comment
-
www.ledxenon.ro . valabil.............LED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA
Comment
-
Salut , multumesc de interes
150 ron este instalatia cu garantie 1 an bec/balast
stiu ca se gaseste pe piata si mai ieftine , dar diferenta este in calitate si durata in timp de functionareLED auto SMD W5W C5W BA9S P21W ,LED CANBUS ( fara eroare de bec ars in bord ),XENON AUTO mid-slim,slim,pro canbus - CALITATE GARANTATA CONSTANTA
Comment
Comment