UP de vanzare
[vand] dacia logan laureate 1.4mpi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am un prieten care a luat un Logan in 2004 , defapt l-a luat bunicasu si dupa ceva timp acesta s-a imbolnavit si nu a mai putut conduce si nici nu a vandut masina. Masina a stat mai mult si nu e in cea mai buna forma insa are 17.000km, deci se poate si mai putin. Noi radem de el si ii zicem ca o sa fie primul care vrea sa i se rescrie km in plus ca sa o poata vinde.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
salut,
am deja masina de serviciu un megane pe care il utilizez zilnic si desi loganul este o masina ok si nu am avut probleme cu ea ma vad nevoit sa o vand pentru ca o utilizez foarte rar si nu se justifica cheltuielile anuale. multumit sunt de logan pentru ca raportul fiabilitate pret mentenanta a fost avantajos si masina nu a necesitat cheltuieli decat pentru revizii la reprezentanta si benzina plus asigurari. sper sa ajunga la cineva care sa o aprecieze la fel cum am facut eu si sa se bucure de ea.
QUOTE=logan5;1221005]frumoasa masina bafta la vanzare, ce vrei sa iei in schimb la upgrade? un logan mai nou?[/QUOTE]Last edited by michou; 24 March 2012, 19:52.
Comment
Comment