Salutare ,
1 ) Am de vanzare mp3 Pioneer DEH 6700 MP , telecomanda , cutie, instructiuni, cumparat de nou , nu a avut nici o reparatie efectuata , complet functional, impecabil !
Caracteristici echipament :
Exprima-ti adevarata individualitate cu display-ul multicolor. Intregul display al unitati isi poate schiba culorile astfel incat sa se asorteze cu culorile bord-ului masinii tale sau starii de spirit in care te afli. Trebuie doar sa selectezi una din cele 10 culori sau modul Curcubeu.
Precizia EEQ+ si EQ-EX, te va face sa juri ca nu ai auzit un sunet mai clar.
Mai multa liberatate sonica ? Pioneer a adaugat SFEQ pt. control de bass si inalte independent si nu mai e nevoie de un alt amplificator Direct Sub Drive pt. bass.
# Radio CD cu MP3, WMA si WAV
# Amplificare interna 4x50W, MOSFET
# procesare sunet: HPF, LPF, EEQ Plus, SFEQ (Sound Focus Equaliser)
# Panou frontal detasabil
# buton volum rotativ
# Compatibil CD-R,CD-RW, MP3, WMA, WAV, CD-Text
# iluminare LCD si butoane variabila - 10 culori (white, sky blue, ocean blue, deep blue, pink, red, amber, orange, green, pure green)
# Tuner compatibil RDS
# Iesiri preout RCA: 2 (F, R sau S/W)
# intrare AUX-In
# telecomanda inclusa
* reda CD-uri MP3 si WMA
* amplificator MOSFET 50W x 4
* CD-TEXT si ID3 tag
* fata "flip face" detasabila
* telecomanda inclusa
PRET 280 RON
2 ) Am de vanzare un set de arcuri stock pentru Logan. Arcurile spate au o spira taiata . Cele de pe fata sunt intacte. Au stat pe masina 3 ani de zile.. Arcurile spate au o spira taiata . Cele de pe fata sunt intacte. Au stat pe masina 3 ani de zile.
PRET : 130 RON
3 )Am de vanzare incinta cilindrica pentru difuzoare/woofer de diametru 30 cm, cu puteri cuprinse intre 100 si 350W rms . Cutia este gata de echipare !!
PRET : 50 ron
4) Se vinde :
- consola schimbator ph1 - vopsita negru mat
- spatiu depozitare ph1 - neagra
pret pachet - 70 ron
5) VAND Suspensie Sport ( Arcuri H&R + Amortizoare Stock Scurtate Si Intarite).
"kitul" sport contine :
- set arcuri H&R - taiate 3 spire spate + 1 spira fata
- 2 amortizoare stock , scurtate si intarite
Cu suspensia montata, masina va avea o garda la sol de aprox 10-11 cm . Amortizoarele nu sunt scurse si nu prezinta alte probleme.
pret pachet : 650 ron.
nu dau pe bucati
6. Am de vanzare set de 2 suporti pentru boxe pioneer de 13 cm
PRET: 10 ron
7. Am de vanzare mocheta portbagaj - cea de pe roata de rezerva
PRET 15 RON
Pentru toate produsele :
nu dau pe bucati
nu accept schimburi
Pentru toate produsele mai scumpe
trimit oriunde in tara - gratis
poze reale :
1 ) Am de vanzare mp3 Pioneer DEH 6700 MP , telecomanda , cutie, instructiuni, cumparat de nou , nu a avut nici o reparatie efectuata , complet functional, impecabil !
Caracteristici echipament :
Exprima-ti adevarata individualitate cu display-ul multicolor. Intregul display al unitati isi poate schiba culorile astfel incat sa se asorteze cu culorile bord-ului masinii tale sau starii de spirit in care te afli. Trebuie doar sa selectezi una din cele 10 culori sau modul Curcubeu.
Precizia EEQ+ si EQ-EX, te va face sa juri ca nu ai auzit un sunet mai clar.
Mai multa liberatate sonica ? Pioneer a adaugat SFEQ pt. control de bass si inalte independent si nu mai e nevoie de un alt amplificator Direct Sub Drive pt. bass.
# Radio CD cu MP3, WMA si WAV
# Amplificare interna 4x50W, MOSFET
# procesare sunet: HPF, LPF, EEQ Plus, SFEQ (Sound Focus Equaliser)
# Panou frontal detasabil
# buton volum rotativ
# Compatibil CD-R,CD-RW, MP3, WMA, WAV, CD-Text
# iluminare LCD si butoane variabila - 10 culori (white, sky blue, ocean blue, deep blue, pink, red, amber, orange, green, pure green)
# Tuner compatibil RDS
# Iesiri preout RCA: 2 (F, R sau S/W)
# intrare AUX-In
# telecomanda inclusa
* reda CD-uri MP3 si WMA
* amplificator MOSFET 50W x 4
* CD-TEXT si ID3 tag
* fata "flip face" detasabila
* telecomanda inclusa
PRET 280 RON
2 ) Am de vanzare un set de arcuri stock pentru Logan. Arcurile spate au o spira taiata . Cele de pe fata sunt intacte. Au stat pe masina 3 ani de zile.. Arcurile spate au o spira taiata . Cele de pe fata sunt intacte. Au stat pe masina 3 ani de zile.
PRET : 130 RON
3 )Am de vanzare incinta cilindrica pentru difuzoare/woofer de diametru 30 cm, cu puteri cuprinse intre 100 si 350W rms . Cutia este gata de echipare !!
PRET : 50 ron
4) Se vinde :
- consola schimbator ph1 - vopsita negru mat
- spatiu depozitare ph1 - neagra
pret pachet - 70 ron
5) VAND Suspensie Sport ( Arcuri H&R + Amortizoare Stock Scurtate Si Intarite).
"kitul" sport contine :
- set arcuri H&R - taiate 3 spire spate + 1 spira fata
- 2 amortizoare stock , scurtate si intarite
Cu suspensia montata, masina va avea o garda la sol de aprox 10-11 cm . Amortizoarele nu sunt scurse si nu prezinta alte probleme.
pret pachet : 650 ron.
nu dau pe bucati
6. Am de vanzare set de 2 suporti pentru boxe pioneer de 13 cm
PRET: 10 ron
7. Am de vanzare mocheta portbagaj - cea de pe roata de rezerva
PRET 15 RON
Pentru toate produsele :
nu dau pe bucati
nu accept schimburi
Pentru toate produsele mai scumpe
trimit oriunde in tara - gratis
poze reale :