[VAND] Modul DRL - Lumini De Zi, Daytime Running Lights

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [VAND] Modul DRL - Lumini De Zi, Daytime Running Lights

    Montajul drl este destinat becurilor de faza lunga, acestea fiind folosite pe timp de zi fara folosirea pozitiilor/fazei scurte.
    Montajul este proiectat se se poata instala fara nicio modificare a cablajului masinii sau orice alta interventie asupra firelor! Conectarea se realizeaza la cutia de sigurante din bord in cca. 10 minute. In caz de renuntare la modul, revenirea la starea initiala e de 100%, nu trebuie decat deconectate firele si fixate sigurantele la loc.
    Montajul ofera reglarea intensitatii becurilor (intre 18w - 24w) presetabila si delay (intarziere) la aprindere dupa pornirea motorului, la fel presetabila (intre 0 - 15 sec).
    Cutia in care este ansamblat modulul are dimensiunile Lxlxh 88x68x33mm.
    Evident ca impreuna cu montajul se primesc instructiuni de conectare a celor 7 fire si indicatii de montaj pentru Logan sau alt model de la alta marca auto.

    Pretul este 120 lei. Garantie nelimitata. Modalitatea de livrare prin posta cu ramburs sau prin curier. Contact pe pm.
    Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.

    Am atasat o poza cu produsul si una cu modalitatea de conectare la sigurante (renault clio). O sa incerc sa fac rost si de poze cu modulul pe logan de la cineva care are deja montat si sa le atasez aici.
    Attached Files

  • #2
    Valabil in continuare! In poze, modulul setat pe 22w putere si modalitatea 100% reversibila de conectare a celor 7 fire ale modulului. Cutia are loc perfect in spatiul din fata panoului cu sigurante, intre peretele lateral al bordului si ranforsarea metalica.
    Attached Files

    Comment

    Working...
    X
    Anulare DPF
    Politica de Securitate Google