salut sunt si eu interesat de un set complet de tapiserie pentru un logan berlina.Daca mai ai si poti sa-mi trimiti astept pm.Multumesc!
Vand Tapiserie Logan Ph2 Model 2011....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Scuze de OFF
@logan5: Uite aici un topic in care gasesti, detaliat, toate etapele care trebuiesc parcurse atat la montarea cat si la demontarea tapiseriei
sigpic
Comment
-
Merci de raspuns, stiu ca sunt aici pe forum tutoriale despre montare/demontare tapiterie, dar nu vreau sa fac eu operatiunea, e ok intre timp am sunat pe la serviceuri si e mare bataie de cap, am renuntat, mai bine iau huse.Logan laureat 1.2
Comment
-
Originally posted by adicata2003 View PostDaca faci rost pentru MCV, vreau si eu. Adica model negru cu dungile alea gri, da fapt negre sa fie. Ma intereseaza toata tapiseria, inclusiv pentru locurile 6 si 7 . Asta daca se poate, normal. Te rog eu mult, daca faci rost pentru MCV, anunta-ma. 0723225734, adrian.zimbroianu@yahoo.com
Deci in ploiesti ai comanda de la adicata2003 , MihaitzaMCV si ciprianeduard ! -negre sa fie...sigpic
Comment
-
salut
sper sa mai aduc si alt model sau macar modelul acesta care s-a pus si se pune pe black line . deocamdata mai am un set care este rezervat pt dany dny
Comment
Comment