nu la alea de la ambalare ma refer, dar ma rog...
Vand Tapiserie Logan Ph2 Model 2011....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by budaipmihai View PostPentru MCV mai asteptam ? Cele de black-line... sau incep sa caut prin alte parti ?
Daca nu, macar pentru scaunele fata poate o rezolvam....
Comment
-
poze spatarul achizitionat si tetiereleAttached Filessigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
inca o poza.......Attached Filessigpicmasina personala pare cea mai deosebita
Comment
-
Te rog sa nu te superi, nu am vrut sa te ofensez in nici un fel. Voi sta cuminte si voi astepta tapiteria de la tine. Ideea e ca tapiteria mea e vai de mama ei, si de cate ori fac curat in masina ma uit cu tristete la ea ca imi "strica" tot aspectul masinii. La spalatorii ma costa cam 100 ron curatatul, si speram sa o schimb direct.
Ma voi duce cu ea la curatatorie, si la un moment dat le voi si schimba de la tine, cand o sa le ai.
Cu stima, si spor la treaba !!!
Comment
-
Originally posted by budaipmihai View PostTe rog sa nu te superi, nu am vrut sa te ofensez in nici un fel. Voi sta cuminte si voi astepta tapiteria de la tine. Ideea e ca tapiteria mea e vai de mama ei, si de cate ori fac curat in masina ma uit cu tristete la ea ca imi "strica" tot aspectul masinii. La spalatorii ma costa cam 100 ron curatatul, si speram sa o schimb direct.
Ma voi duce cu ea la curatatorie, si la un moment dat le voi si schimba de la tine, cand o sa le ai.
Cu stima, si spor la treaba !!!
si lucifer am doar 3 modele atat.black line, story si laureat 20011-2012
de kiss fm nu am cum sa ma interesez sa aduc pt ca numai exista aceasta echipare
Comment
-
Originally posted by electrica2000 View Postverginio parasolarul se pune invers
am luat si eu o multitudine de piese de la planetara si am luat si un set de huse...recomand atat userul cat si produsele de calitate pe care le comercializeaza...fac aceasta remarca petru a nu fi total offtopic...
Comment
-
Originally posted by planetara View Postam adus si de break .sun negru cu bej. ( cum se punea pe prestige ph2) dar nu stiu daca sunt complete. dupa ce le verific o sa pun si poze
Asteptam pozele. Si sa ne zici daca sunt complete. Sunt 4 piese pe spate, 7 cu tetierele.
Sault Planetara. Eu in viata mea nu am vazut MCV cu bancheta nefranctionabila, nici chiar pe cele mai chele masini. Eu am impresia (mai mult ca sigur) ca tapiseriile alea pe care le ai tu sunt de Sandero.
Comment
-
da cred ca am mai discutata ce am spus ca am de black line sunt de sandero. ce am adus astazi sun de mcv dar trebuie sa le verific scaunul din spate independent.din cate vad eu este la fel cu cel din fata si nu prea imi da la socoteala
Comment
Comment