[VAND] Bucşe Eliminat Jocul Schimbatorului De Viteze şi Bucşe Pentru Short-sifter

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, se potriveste,da-mi un pm cu adresa de livrare
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• O bucsa pentru eliminat jocul schimbatorului de viteze vreau si eu.
      Ti-am trimis pm.
      Loganul Meu !

Comment

• un Pm cu niste instructiuni pt montaj se poate? Pentru jocul schimbatorului...
        MY CLA

Comment

• salut. montare (sudarea) bucsei 'short shifter' se poate face direct, sau trebuie demontat levierul? sau in functie de spatiu si sudor?)

Comment

• gata, mi-am montat si eu, geniala ideea ;)
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• Am vazut la Cristi Streulea cum se monteaza . Vreau si eu , poti sa imi dai un PM cu ceva date de contact (numar de telefon)? Putem sa ne intalnim in capitala Romaniei !

Comment

• Ai PM
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• Salut.Ma intereseaza si pe mine o bucsa.Sunt din Bucuresti si ne-am putea vedea sa o cumpar.Merci.Pentru maneta de viteze..

Comment

• maine ajung in bucuresti prin zona obor,colentina si daca poti sa ne intalnim sa iau si eu bucsa si celalalt
                    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                    sigpic

Comment

• Salut!
                      Imi poti da si mie, te rog, dimensiunile bucsei de eliminat jocul schimbatorului?
                      Promit ca nu o sa-ti fac concurenta
                      sigpic

Comment

• Sall, se potriveste la un 1.4mpi, din 2005?
                        La ce pret le ai, si cand ne putem intalni?

Ma refer la bucsa pentru diminuarea trepidatiei schimbatorului!!
                        Last edited by Kalimera22; 18 February 2013, 13:34. Reason: Automerged Doublepost
                        Tinc fest !!

Comment

• Se potriveste,ne intalnim cand esti disponibil,ai pm cu nr de telefon
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Montat azi ... adica ieri . Nu am gasit vaselina siliconica dar am dat cu un spray cu silicon , scria pe el ca elimina scartaielile intre piese de cauciuc si plastic si le mai si protejeaza . Montajul este wang bang thank you ma'am !

Comment

• Salut, ti-am trimis si eu un pm .

Comment

• stai la rand , nu te baga in fata , bucsile sunt la crescut in copaie cad o sa fie gata o sa le puna pe taraba la vanzare .
                                mosule nu ma uiti .... inca stept sa se coaca bucsa . up si de la mine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google