VAND SENZORI PARCARE 2.5 M - 10 Cm

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pare ca eu sunt cel aiurit. Deci: pentru contact folositi cu incredere PM. Sunt cam tot timpul pe aici. Precizati in primul rand locatia pentru a vedea cum intrati in posesia lor.
    Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze
    Dacia Logan Kiss 1.6 8v ... rosie ca

Comment

In urma solicitarilor urc si un filmulet. Sper sa reusiti sa il vedeti.
      Cine are nevoie de panouri solare, sisteme de iluminat cu leduri sau sisteme de incalzire, stie la cine sa apeleze

Comment

Am trimis mail si PM.

Comment

Bubule ii mai ai? Sau iai dat?
          LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
          Enter the Matrix

Comment

Bubu, mai ai senzori,am un prieten care sa-r putea sa vrea niste senzori??Sau i-a luat domnul "matrix" aka. Keanu?
            mersi
            sigpic

Comment

Sunt plecat momentan din localitate (probleme familiale). Cand revin discutam mai multe. Momentan nu am nici o posibilitate de a comunica cu furnizorul.

Comment

Imi pare rau baieti dar am cam fost plecat din localitate si prietenul meu a cam vandut tot.
                Am incercat sa mai aduc dar conform unei norme europene la senzorii sub 0.5 m (cu unele exceptii se accepta pana la 0.3m) nu se mai fac omologari si astfel nu mai pot fi insotiti de certificate de omologare si conformitate. In aceste conditii inchid acest thread cu parere de rau ca nu v-am mai putut ajuta.
                cu respect, bubu

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google