[SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan

masina e din 2002,1.8t,180 cp,clima,trapa electrica,scaune incalzite,xenon fabrica,piele,senzori parcare fabrica,166.000 km.,cotiera fata spate,pilot automat,comp. bord etc..
    masina e galbena. nu a facut taxi,cred ca e evident..
    DISTRIBUTIE,toate lichidele(servo frana etc..),curea accesorii+intinzator,telescoape,discuri fata,bujii ngk iridium,toate schimbate la 156.000.jante pe 17 santa monica.
    schimb cu logan.imi trebuie o masina mai inalta. masina o evaluez pe la 4000 de euro. nu ofer diferenta.
    contact pe mail marius.yanus@gmail.com sau pe pm.
    Attached Files

Asa ,ca , o curiozitate....de ce?...
    Sincer, m-ar bate gandul pe mine...dar deocamdata este o idee. Problema e ca mai am rate la masina (concesionare in favoare bancii +casco) inca 2 ani jumate. Mi-ar fi placut o octavia 2, sincer iti spun.
    Oricum, spor la vanzare....si daca poti posta mai multe poze, detalii despre masina...
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Pura curiozitate: ce consum are masina?
      Spor la vanzare!
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

skimb cu a mea ? viziteasza-mi my ride si spune-mi parerea

Originally posted by CostyLogan View Post
        skimb cu a mea ? viziteasza-mi my ride si spune-mi parerea
        Logan 2007 Preference + extra optiuni acum are 22 de mi de km reali
        Masina are : geamuri electrice fata servodirectie abs airbag inchidere centralizata proectoare ceata mp3 player
        Primul proprietar . carte service in regula
        Imi cer scuze pentru dublu post !
        Last edited by CostyLogan; 3 March 2012, 23:04. Reason: Automerged Doublepost
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

masina o schimb deoarece mi-am luat alta. in plus mi-ar trebui ceva mai inalt sa merg la pescuit si la munte. cu skoda n-am nicio sansa.
          consumul este 7.2-7.5 mers 120 km/h cu clima.ia si mai putin daca te straduiesti,dar nu te poti abtine.
          in oras...depinde unde stai. minim 9. in bucuresti probabil ia 14.

Comment

Am uitat sa mentionez are si A/C )
            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

frumoasa masina dar te da inapoi culoarea
              Vand piesa auto logan originale si aftermarket

Comment

E un vRS iar astea au culori predestinat sportive(la Skoda se practica albastru si galben). Sigur ca sunt disponibile si alte culori dar daca ti-ai luat masina sport trebuie ca si culoarea sa fie adecvata. In 2002 erai tare cu 1,8T pe Octavia 1.

Comment

E o culoare frumoasa pentru o masina sport. Nu te faci de ras nici in 2012 cu 180 cai.Avantajul e ca-i turbo si are cuplu mare.
                  Schimb cu Logan de preferat 1.6,fara tuning,cu suspensii normale si cat mai stock.
                  Attached Files

Comment

Cum sa il dea inapoi culoarea? Culoarea aia e una EXCLUSIV pentru modelele RS. Pe octaviile normale nu o sa gasesti culoarea asta. Mie mi se pare cea mai frumoasa dintre toate culorile de pe octavia 1.
                    Bafta la vanzare.
                    ontopic; cu o nubira2 break -4 geamuri el, ac, abs etc te intereseaza schimb?
                    Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

lasa-mi un numar de telefon .. si poate ne combinam .. iti mai dau si o diferenta
                      Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
                      http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1

Comment

Foarte frumoasa masina..spor la vanzare..m-as cam baga

Comment

eu cred ca ma bag, dar intai tre' sa vorbesc cu proprietara (adica maica-mea )

Comment

Aha....spune-i ca-i aduci alta cu 180 de cai,si care consuma "putin" mai mult. Vezi ce zice.
                            Cine o vrea la schimb sa se gandeasca bine,daca-l tin buzunarele sa o intretina. In mod normal ar trebui sa fie ca a doua masina. Nu-i de mers la tara cu soacra si porcu..)

Comment

mario, e pe numele lui maica-mea pentru asigurare/impozit mai mici
                              De aproape 2 ani nu a mai urcat in ea decat in dreapta, si aia foarte rar

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google