[SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca era stok a mea, ma combinam eu,dar nu e cam stok
    Cam ce bani ti-ar mai trebui la diferenta cu un logan 1,6 de prin 2005?
    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

Salut, am un logan 1.4 model laureat plus caută la my ride.
      Dacă masina ta e așa cum o descrii si nu necesita reparații imediate m-ar interesa.
      Uita-te la a mea si da un semn.
      Dacă te int ne putem vedea in piatra Neamț spre sfârșitul lunii

Comment

daca nu gasesc un doritor cu motor de 1.6 te contactez.
        masina nu necesita nicio investitie.

Comment

Buna masinuta din cate am auzit.Sa treci de la 90 cai la 180 cai....si aici ma refer la cel care o va lua in schimbul Loganului........o sa sa simta ca in oraselul copiilor cand o va calca pe codita.
          real power..... diesel power by

Comment

Ti-am dat PM

Comment

ti-am trimis un pm dar am uitat sa spun ca masina are 77010 km daca esti de acord las si un nr de
              Last edited by valeriuciprian; 25 April 2012, 00:03.

Comment

frumoasa,insa vreau ceva stock,fara eleron,alte chestii lipite,fara leduri schimbate in bord etc. in principiu sa nu fie modificata deloc. sa aiba si AC si sa aiba aceiasi valoare cu masina mea. adica zic eu un 2007 minim ca si an de fabricatie.

Comment

Skoda o stiu din iasi...Ne`am intalnit noi de multe ori in trafic...
                  Schimbam eu Golanu` daca nu aveam rate la el...
                  Spor la vanzare;)
                  Iti dau un pont... pune si un anunt pe iasiforum cum ca vrei schimb... sigur gasesti;)
                  Bafta

Oricum, e faina masina si intretinuta... deci cine se alege cu ea o sa aiba "marfa buna"...
                  Last edited by phanes; 8 March 2012, 18:53. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic
                  Show your car off in public, ride her hard in private...
                  http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

Comment

uita'te la mine pe "my-ride" daca te intereseaza da un semn;)
                    "PH-66-SIX"
                    Dacia Golan 1.4

Comment

frumusica masina. totusi nu e scris din ce an e. ma rog...nu e ceea ce caut. adica o masina fara arcuri taiate,fara bord vopsit,fara leduri albastre pe nicaieri( numai la gandul ca cineva a lipit piese pe placa de la ceasuri.....), fara eleron decat daca e original(nu cred ca exista).
                      aaa..si fara "soft" si alte tampenii gen filtru "sport".
                      caut un logan cat se poate de stock cu AC si motor de 1.6 si an minim 2007 zic eu fara sa fiu nesimtit. RS-ul meu este intr-o stare excelenta si nu e modificat nici un surub la el.
                      haideti cu oferte viabile,pe masura masinii. nu are sigla RS la misto pe ea...nu mai zic de optiunile pe care le are.
                      impozit mic(160 de roni) si consum care nu e de speriat.
                      Last edited by mario opel; 9 March 2012, 15:30.

Comment

spune si cat e consumu.
                        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

A spus pe o pagina in urma...chiar eu am intrebat. E chiar asa greu de citit?
                          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

l-am citit dar nu e ala nici macar la logan 1.4-1.6, apoi 1.8t cu consumu ala..ma rog,

up !
                            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

7.2-7.5 in afara orasului.( mers cu 120-130)
                              un 10 oras linistit, 14-15 bucuresti(cred.)
                              8.5-10 in afara orasului condus sportiv( adica, in treapta 3 se duce la 170..are cutia lunga)
                              0-100 in 7.8 sec. conform manualului.
                              clar nu e o masina la care alimentezi cu 50 de roni cand vrei sa te dai duminica. insa nu cred ca e mare consumul la performantele pe care le are.
                              nu e vreun porche...da nu te faci de ras in nicio situatie.
                              daca tot atat consuma si un logan....ma mai gandesc cu schimbul..
                              glumesc..imi trebuie o masina inalta. am mers deseori cu loganul si mi-a lasat o impresie buna. nu o compar cu skoda,insa e foarte buna pe segmentul ei.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google