If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
cauta 1.616v, un sfat bun, n-o sa-ti para rau.
cu loganul in trafic de bucuresti poti sari de 10 dar daca esti greu de pedala(cum e colegu din iasi mrg, stii despre cine vorbesc ) ajungi la 10 si in alte orase.
Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"
Logan din 2007 AC, ABS, 68000, revizii la 15k KM, distributie schimbata, interior impecabil, a fost masina de serviciu dupa care am cumparat-o pt mine, are urme de uzura la exterior.
M-ar interesa si pe mine daca crezi ca-ti place masina mea...imi spui care ar fi diferenta de pret ce consideri ca ar trebui sa ti-o dau. Masina mea o poti vedea aici.
in niciun caz man . am vrut s-o vopsesc ca sa nu fie niciun motiv de ai scade valoarea. pentru un spoiler care trebuia vopsit si urme de pietre pe capota,+ cateva zgarieturi normale pentru o masina de 10 ani,ma luau toti in ras la bani...unul mi-a oferit 3000.
asa...e impecabila,fara obiectii. asta-i masina de duminica.n-are cum sa aiba 500000000 de km.
Eu tind sa cred ca iti cam bati joc de lume pe aici! iti bibilesti masina, o vopsesti etc, si dupaia sa o dai la schimb pe un logan? sa fim seriosi
Si eu sunt de aceasi parere cu "FloNZN"......si totusi cred ca anuntu este pus la "misto" sa vezi ce oferte primesti.....prima data ai zic ca schimbi cu logan cu anu de fabricatie minim 2007 iar acum vrei an minim 2009 dc ? ca ai vopsit masina ? cred ca vrei sa ajungi sa iei un logan din 2012 pe ea.....cea ce cred ca nu se merita.....asta e parerea mea.....si nu o lua in nume de rau.....dar asta e parerea mea si nu cred ca sunt singur
Ma bag si eu in seama desi undeva exista o portita catre necunoscut.
Ai fost cumva primul proprietar ca sa afirmi ca ai kilometrajul real?
Daca nu ai fost asculta ce patesc eu din partea unui prieten daca ii pot spune asa , cu care ma stiam de cand eram in clasa 1.
Tipul vinde masini SH (are parc auto) ,si imi vindea un Passat care avea si CARTE SERVICE LA ZI (de retinut), dar am verificat seria de sasiu la fratemiu in Germania la WV si masina a fost inregistrata in sistemul service la ultima revizie care a fost cu 7 luni in urma cu un kilometraj mai mare cu 80.000km, deci tepele se tin lant la masinile SH atunci cand nu cunosti masina de noua.
Acum cu noua vopsea care cred ca a costat undeva pe la 800 euro sper ca nu vrei Logan VR6.
Nu lua in serios ultima afirmatie....este o gluma.
sunt de acord cu colegi,ai o gramada de oferte plus ca iti ofera si 500 de euro si tu nimik,asta e o vrajeala,esti primul propetar,daca nu de unde esti sigur ca are km reali.
Incetati cu off-topicul.
Omul a spus ce doreste. Cei ce vin la oferte cu masini din 2005, unii nici macar Logan, sa citeasca mai bine continutul: face schimb cu logan 1.6 2009 si cat mai original.
Daca tu vii cu o masina din 2005, 1.4 si cu spoilere, nu crezi ca esti pe langa ce cere el?
Asa ca ciocu mic, si joc de glezne.
Cine are ceva de oferit la schimb sa vorbeasca, cine nu, va invit pe sectiunea cafenea.
Masina este cumparata din romania.Sunt al treilea proprietar. Istoricul service se poate urmari la skoda service pana pe la 140.000 de km. acum are 167.000.
Logan din 2005+500 de euro doar in visele voastre erotice ...
Plus 2500 poate...oricum ma intereseaza de la 2009(este evident de ce). E adevarat ca prima data am zis 2007. Insa se intelegea ca DE LA 2007.
Nu sunt samsar,nu ma grabesc. Nu e singura masina,asa ca poate sa stea in garaj. As da-o pe bani,insa la vremurile astea cam greu sa gasesti un cunoscator cu bani. Cei fara bani sunt multi si nesimtiti...sa oferi 3000 de euro,trebuie putin tupeu...
Vrajeala totala oricum Ai avut masini bune de schimb+ diferente, dar nha, nu ai de lucru si ai zis "hai sa fraieresc niste oameni" Tare is curios cand o dai la schimb, pentru ca nu iti va placea nimic
Bafta la Schimb/vanzare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment