ok sa inteleg ca vrei un logan din 2009? cat oferi diferenta pt un logan 2009 laureat cu toate reviziile la zi, primul proprietar 40.000 km?
[SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Nu-i nicio problema. Respect parerea fiecaruia.Last edited by mario opel; 20 March 2012, 22:40.
Comment
-
pai hotaraste-te si tu , odata ai zis ca schimbi cu logan,nespecificand anul,apoi cu logan minim in 2007, acum cu logan minim din 2009 ...
sau ai primit prea multe oferte si te-ai gandit sa ridici miza?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Pai vroiam din 2007 inainte s-o vopsesc . Asa se explica. Bani nu mai trebuie bagati in ea.Este impecabila din toate punctele de vedere. Imi trebuie una mai inalta. Merg des la pescuit pe raul Siret.
Daca cineva vrea schimb cu logan din 2007 trebuie sa vina si cu diferenta de bani corecta.
Nu oferte de genu: "logan din 2005+500 de euro" . Si fara bord albastru,neoane,cip motor,eleron de neam prost si alte tampenii.Attached FilesLast edited by mario opel; 31 March 2012, 17:01.
Comment
-
Ca si constatare:
- d-l mario opel s-a inscris pe acest forum numai in scop "comercial" neintelegand ca postarea anunturilor in aria dedicata reprezinta doar o facilitate care se ofera membrilor cu activitate sustinuta pentru a se ajuta intre ei, acest lucru nereprezentand un scop in sine si, deasemenea, inscrierea pe un forum a unei persoane si acceptarea ca user reprezinta pentru aceasta un privilegiu si nu un drept. In sprijinul acestei afirmatii va rog sa corobora-ti nr. posturilor sale din acest topic si cu cele din link-urile de mai jos si vede-ti cate are si in semnatura si deasemenea sectiunea in care se afla cele 2 topice(dealtfel primul sau post a fost direct la sectiunea "Anunturi"):
http://www.loganclub.ro/forum/schimb...3.html?t=17543
http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...1.html?t=17481
-pentru cine nu stie - pe forumul "Skoda-Club" asemenea practici se sanctioneaza imediat iar pe forumul "VW.ro" care are arii dedicate pentru fiecare masina din grup nici macar nu se admit anunturile pentru masini care nu apartin grupului VW insa noi suntem mai permisivi asa ca doar e vorba de masina nationala care dupa 3 ani nu mai valoreaza nimic- tot masinile straine sunt mai valabile chiar daca au "n" mii de km. si ani- "SI NOI CEI CU LOGAN AVEM ONOARE SI DEMNITATE".
D-le mario opel, dupa ce va atinge-ti scopul si cu Skoda, ce masina de 10 ani urmeaza sa schimba-ti pe un Logan cat mai nou?Last edited by Cromatic; 31 March 2012, 17:48.
Comment
-
Ok. Am inteles. Scuze.Ai dreptate in ceea ce priveste celelalte forumuri.
Daca asta-i regula accept sa mi se stearga topicul. Chiar daca am postat la sectiunea cu anunturi,am scris ca schimb cu Logan. Nu cu Ford sau mai stiu eu ce...
Ca nu intereseaza pe unii,am inteles. Insa sunt si alti membri pe care ii intereseaza. Faptul ca unele marci se devalorizeaza foarte repede,il stabileste piata,nu eu.
Nu vreau sa deranjez pe nimeni. Daca e....se poate sterge .
PS: Am postat pe Logan Club pentru a gasi un Logan cu topic de prezentare,sa-mi dau seama de unele eventuale probleme.
Comment
Comment