[SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ai un like de la mine .
    Originally posted by Cromatic View Post
    ..........
    Sau cu un Renault Megane, parcă, sau cu, ori cu....
    Acum doar cu 1.6, ba hai că merge și 1.4, acum din anul 200x, mai încolo din 200y.
    Nu te critic, ci te înțeleg, vrei să îți mărești șansele de a o vinde/schimba, dar toate schimbările astea, aduc suspiciuni.
    Mult noroc.

Originally posted by mario opel View Post
    ......

Și legat de alte foumuri- înțeleg că nu este plăcut ca să nu poți posta un anunț pentru altă marcă, dar parcă se transformă în autovit, etc.
    Eu nu aș vede asta ca și comunism, ci mai mult ca loialitate/pasiune față de acea marcă sau grup auto.
    într-adevăr, argumentul lui Mario (de a posta anunțul aici) are logică

Comment

ramaneti pe subiect si sariti cu loganele la schimb , care vreti masina turbo cu cai multi ! )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

schimb!

Comment

Ca sa lamuresti bine lumea despre ce vrei, eu zic sa clarifici anumite lucruri, asta pentru a nu mai naste aici discutii interminabile.
          Precizeaza si tu: doresc schimb cu Logan cu motorizarea x sau y, echiparea x, anul x, km: de la x pana la y, doresc o diferenta de minim x Eur/Lei.
          Cat despre modificari, acum sa-mi fie scuzat dar nu cred ca exista masini pe forumul asta stock 100%, cum au iesit pe portile fabricii... ca nu vrei modificari mari gen suspensie, motor, elemente caroserie, asta-i altceva.

Comment

Pai, sa aiba AC,sa fie benzina,sa nu aiba modificari majore(cum ai zis si tu). Si in principiu sa fie evaluata corect.
            Adica nu oferte de genul "logan 2005+500 de euro".

Comment

Din cate am inteles eu tu evaluezi masina in 4000E, dupa parerea ta un Logan din 2005 1.4 MPI cam la cat o evaluezi?
              p.s. Scz pentru post insa poti lamuri anumite aspecte
              Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

da sincer acum , face mai mult de 2000-2500 ?
                Eu ma chinui sa iau pe a mea macar 3000 ,tot din 2005,1.6 ambition si toti care aud imi spun ca e mult )
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Cristi el si-a evaluat masina dupa bunul plac, sincer eu am luat pe Loganul meu 5000E anu trecut ( 2007, 1.5dci 85CP), am avut-o la vanzare 6luni, insa nu am lasat la pret stiind cati banuti am bagat eu in ea si cum a fost intretinuta.
                  Intradevar acum nu poti evalua un Logan 2005 1.4MPI la 3500E insa ar fi corect sa specifice toate aspectele, putina transparenta
                  Dupa parerea mea eviti sentimentul de SAMSAR cand oferi o masina la schimb si dupa "fata" iti spune o dif
                  Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Ok. Asa,si eu pot sa cer 6000,cat cred eu ca face. Da nu-s tampit sa cred ca cineva in viata asta,o sa-mi si plateasca.
                    Am mai si vopsit-o,ca pentru niste zgarieturi normale la varsta masinii imi scadea f. mult valoarea masinii.
                    Pe net nu exista modelul asta sub 5000. Plus ca a mea este impecabila. Fara sa exagerez deloc.
                    De-ar gasi masinuta asta un proprietar la fel de maniac cum sunt eu...si nu unul care a doua zi ii pune neoane albastre si "filtru sport"..

Comment

Hai baieti . Nu vrea nimeni un turbo?

Comment

Un Golan 1.6 16valve din 2009 cu 50000 la bord te-ar tenta ;) ??

Comment

Da. Da-mi mai multe detalii pe pm.

Comment

te intereseaza o preluare de leasing pt mcv 1.6 benzina,Laureate,2008 ?

Comment

Adica,sa-ti dau skoda si sa mai platesc si leasing in continuare la un logan din 2008???

Comment

Ce putere are motorul? In kw te rog. Nu CP.
                                Last edited by Sir Andrew; 8 May 2012, 21:30.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google