180:1,36=132,35 KW. Era greu. Si cu siguranta in talon e trecut cu aproximatie 130
[SCHIMB] Skoda Octavia RS Cu Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eu l-am intrebat cu un scop. In 2002 nu erau motoare de 1,8 cu 180 cp pe Skoda RS. Abia acum cele de 1.8 au 160 cp si asta datorita turbinei. 2.0 l 180 cp poate. Din cate imi aduc eu aminte RSul la motorizarea de 1,8 era de 140 cp.
PS: Sper sa nu ma insel.Last edited by Sir Andrew; 9 May 2012, 09:04.
Comment
-
Te inseli!
Acest motor a fost si pe Audi de prin 2001 2002 sper sa nu ma insel..Cel 4x4 era dus la 225 cp
ESTE UNUL DIN cele mai bune motoare din gama volxvagin skoda...
1,8 a fost de 125 150 180 si 225. 125 simplu fara turboVrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!
Comment
-
Originally posted by Sir Andrew View PostEu l-am intrebat cu un scop. In 2002 nu erau motoare de 1,8 cu 180 cp pe Skoda RS. Abia acum cele de 1.8 au 160 cp si asta datorita turbinei. 2.0 l 180 cp poate. Din cate imi aduc eu aminte RSul la motorizarea de 1,8 era de 140 cp.
PS: Sper sa nu ma insel.
Ala vechi e 1.8turbo si are 180 cp http://www.carfolio.com/specificatio...car/?car=78551
Nu inteleg ce va place sa va dati mari cunoscatori, dar nici macar cele mai simple notiuni elementare nu le aveti,sau macar un search pe goagal inainte pentru a va documenta un pic.
Va dati cu parerea din ce ati citit in stele si din ce va amintiti voi dar n-ati pune mana sa va documentati un pic.Last edited by Cristi_Xp; 9 May 2012, 10:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Abia acum cele de 1.8 au 160 cp si asta datorita turbinei. 2.0 l 180 cp poate.
linku ala de carfolio iti arata octavia RS din 2001, adica de acum 11 ani ...
Arata-mi si mie modelul de octavia RS 1.8t de 140 cai... din 2007
La urmatoarea iesire de genul asta iei vacanta.Last edited by Cristi_Xp; 10 May 2012, 11:15.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
nu-mi place ideea cu motorul spalat, sincer numai din acest motiv eu nu as cumparao, parerea mea este ca nu ai fost sincer, fratilor nu va mai uitati la insigna, crede-ti ca o da de buna ce este masina, eu sunt radical si nu cred ca a vopsito el sa scoata 1000 de euro in plus, vrajeala cu zgarieturile pe bara de la pietre, eu unu nu mi-as da loganu 16 16v din 2009 pe asta si a mea are 60000 km, nu as da nici un 1.6 pe asta, oricum bafta la vanzare
Comment
-
Au unii un talent de a se baga precum OB-ul in seama de te crucesti. Omul a propus un troc cinstit. Ofera o masina cu N optiuni, unul din cele mai bune motoare produse de grupul wv si o turbina, pentru o masina mai noua, cu motor mai mic ( fiabil si asta ) si cu optiuni mai putine. Prin ce ne pacaleste?sigpic
Comment
-
am spus bafta la vanzare sa nu creada ca am ceva cu el, dar ma deranjeaza cand cineva te prosteste in fata, chestiile astea cu vreau sa ma duc la peste si am vopsito ca aveam mici zgarieturi si ca mi-0a dat unu 3000 de euro si am vopsito sa-mi dea 4000 de euro sa mai scot ceva astea sunt de samsar in bulevard la targu de masini, frate fii sincer si spune unde a fost lovita, cum, ce ai mai indreptat la ea, vrajeala cu este impecabila am mai vazut, mie unu cum am spus mai sus imi da de banuit doar motorul care este spalat, asta este samsareala....in fine probabil ca nu trebuie sa ma bag daca nu ma intereseaza dar sunt destui care vor sa-si impresioneze gagicile cu un 1.8T si ca scrie skoda dar uitati-va mai in amanunt, numai cumparati masini doar ca sunt vopsite pe dinafara......poate gresesc si mi-am facut o impresie gresita, ce sa zic merita vazuta dar cu grija, si aveti la dispozitie si un serviciu rutier prin care puteti verifica daca masina a fost implicata in accidente, service-uri de specialitate, da-ti un ban dar macar stiti ca va sare airbagu cand trebuie si nu are o bucata de tabla pe dedesubt numa sa pacaleasca clientu, spun astea deoarece fratele meu se ocupa cu masini si am vazut multe la viata mea
Comment
-
Vad ca tu ai o problema cu motorul spalat. Eu la a mea spal motorul o data pe an pentru ca imi place cand mai ridic capota sau merg la revizie sa poata si mecanicul sa lucreze decent la ea nu sa arate ca scos din mina dupa ce schimba filtru de aer.
Asta cu a spalat motor nu e un criteriu la cumpararea masinii. Daca un motor are piesrderi de ulei degeaba il speli ca oricum vezi pe unde pierde.sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL
Comment
-
Originally posted by cata89ro2000 View Postastea sunt de samsar in bulevard la targu de masini, frate fii sincer si spune unde a fost lovita, cum, ce ai mai indreptat la ea, vrajeala cu este impecabila am mai vazut [...] dar macar stiti ca va sare airbagu cand trebuie si nu are o bucata de tabla pe dedesubt numa sa pacaleasca clientu, spun astea deoarece fratele meu se ocupa cu masini si am vazut multe la viata meaIf it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment