[cumpar] jante tabla sh logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [cumpar] jante tabla sh logan

4 bucati. Detalii aici pe forum sau PM.

Inca mai caut

Comment

Salut...am eu 4+1 jante tabla cu tot cu cauciucuri 185/65R15 de logan ...daca te intereseaza discutam...ms frumos

Comment

Salut. Eu as dori doar jentile, 4 la numar, ptr. a-mi pune cauciucurile de iarna pe ele. Daca esti dispus sa dai doar 4 jenti, as vrea intai niste poze, un pret, daca au fost lovite.....si mai vb. O zi buna.

Comment

a

http://www.loganclub.ro/forum/vand_j...ht=jante+tabla daca vrei si te intereseaza vorbim

Comment

Am raspuns pe anuntul tau. O zi buna.

Comment

Salut...jantele au fost pe masina...nu is strambe ...nu is sudate, refacute sau altceva ...is doar murdare...ti le dau cu tot cu cauciucuri de vara ca is uzate ....la 350 lei toate 4.da-mi PM sau nr de tel si vb daca te intereseaza..stima!

Comment

LeS051982 sa vad ce rezolv cu Buji_mada, si te anunt. El are pozele. O zi buna.

Comment

Pozele sunt in linkul urmator la mine in THREAD

Dupa cum vad ca esti din vaslui ...suport eu transportul daca te hotarasti ...tel meu 0741652213 si vb ...ms anticipat!
                  Last edited by LeS051982; 26 July 2012, 15:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Rezolvat. Se poate inchide.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google