If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doar cele de pe fata ma intereaza.
Mi se pare un pic instabila in curbe dar mai ales la miscari bruste de volan si cum amortizoarele sunt bilstein normale nu sport cred ca doar arcurile pot fi de vina.
Asa fac toate,cu arcuri stock,sunt barci,dai banii de pomana pe arcuri.
Arcurile nu se uzeaza asa cu una cu doua,nici la masinile mari (camioane/basculante/"tir"-uri) nu se pune problema de asa ceva Verifica articulatia,bucsi,bascule,bielete antiruliu,bucsile de la bara de torsiune/stablizare
Atat timp cat centrul de greutate o sa fie la 2 metri deasupra solului poti sa pui si mama arcului stoc.
Hai sa facem altfel. E mai barca decat era inainte sau cum se comporta?
Articulatiile sunt in perfecta stare pivoti, bielete, capete de bara totul doar TRW. Nu suport nici un zgomot la masina in afara de cel de la motor si le schimb cum aud ceva troncaneli.
Cred ca la 225 000 km sunt destul de uzate mai ales ca am patit cu un mercedes de 20 de ani si 300 000 km sa m-i se rupa un arc intr-o dimineata.
Si mie mi se par mai moi arcurile decat inainte-se inclina mai mult in curbe decat inainte-amortizoarele sunt destul de noi bilstein stock schimbate la 180 000 km
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment