Vand Logan 1.6 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

OFF:pai dupa 5 ani, masina deja incepe sa se amortizeze, deci cand o vei vinde pierderea va fi mai mica.
    ON: bafta la vanzare.

Comment

Da,asa este,pierderea este mai mica.Deci pretul nu cred ca difera prea mult.
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Ce sa zic.... Toti aveti dreptate, mai ales Razzvan. M-am gandit si nu are rost sa o mai vand... Mai trb sa pun 4-5 mii E, sa ajung la 12 000 E si sa iau ceva sh din 02-04 cu 150.000 km. Parca e diferenta dintre ani si km. Doar ca asta e dacia logan si ala e bwm sau audi.... Merge si asta... A/c, geamuri elec, fuge 197 km/h.... Mai astept si daca fac rost de bani incerc sa-mi iau ceva mai nou... 05-06... Poate chiar noua noutza.... Vdm

Comment

Din nou de vanzare. Mi-am luat alta masina si a ramans loganu. Are 61000 km. Revizie facuta la 58000. Distributie, ulei, placute, tot ce se poate. Pret 7000E ...........

Comment

Urgent.....

Comment

Up..............

Comment

Sincer salivez. Daca as avea bani, acum tias luao. E tare, dar ma dezamagit ce ai scris mai sus, cu viteza 197. Asa ceva nu se zice (parerea mea), daca vrei sa vinzi o masina. Eu cred ca face face impresie proasta, sa spui cumparatorului ca iai dat forja la 197. Numai bine, si sincer as cumparao, ca e meseriasa, iar motorul de 16 V face toti banii. Am mers cu una, si sunt placut inmpresionat de Prestige
                Cand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google