Vreau si eu argintii ca la MCI ... ne auzim prin pm.
Vand Inele Aeratoare Colorate & Cromate
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ii lasam si noi pm cu datele shi sa speram ca trimite ... totusi ar fi bine sa ne lase aci un ID macar
hmmm... eu ma mai gandesc nu ma adauga in lista... k trebuie sa plek din oras 3 saptamani.... bafta !!Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Azi au fost trimise toate cele trei seturi.Ma anuntati cand le primiti.Cipri de 1 luna se vand cu 30 de lei nai fost atent.
CIPRI Mai omorat deja le-am trimis.trebuia sa imi lasi adresa pe PM doar cand erai sigur.
Un singur set de inele fff rare...bleumarin.cine vrea?
Un singur set de inele fff rare...bleumarin.cine vrea?
Comment
-
lasa CA<k> nu-i bai... am sa le platesc... zi-mi pe cand ajunge ca sa ştiu sa-l trimit pe frate-MIU la posta sa plateasca !!Last edited by NerviiMei; 8 January 2009, 17:50.Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
ID: cipry263
Comment
-
Salut alex,au ajuns si la mine ieri iinelele,sunt ok mersi ,
PS:ce mi sa parut ciudat e ca, trebuia sa le primesc luni zic eu,daca le-ai trimis marti/miercuri(nu sunt sigur),oricum cred ca pt prima oara le-am primit foarte repede cu posta romana)sigpic
Comment
-
Salut.
Originally posted by alexgame View PostAstea sunt pozele
SALUTARE. AS VREA SI EU UN SET DE INELE ARGINTII.
CELE BLEUMARINE SEAMANA LA CULOARE CU LOGANUL(BLEUMARINE)
SI SPUNE UN PRET + TAXE POSTALE.
TE SALUT.ASTEPT RASPUNS.MERSI.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Uite poza cu cele bleumarin,abia am facut-o.Deci un set de argintii.Ok.Sa imi lasi adresa ,numele si codul postal pe PM si le trimit.Attached Files
Comment
Comment