Vand Inele Aeratoare Colorate & Cromate

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Vreau si eu argintii ca la MCI ... ne auzim prin pm.
    1 point 6 litre 8 vsigpic

Comment

gata cu sarbatorile am revenit.Cine mai doreste inele?

Comment

Salut inele pentru aeratoare, arginiti mai ai ?exact ca cele din poza de mai sus!as dori si eu un set daca mai ai
        sigpic

Comment

si eu vreau k in poza de mai sus argintii !!! tot 25 lei cu tot cu taxe, da? hai ca iti dau pm cu adresa.
          Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.
          ID: cipry263

Comment

vreau si eu de astea argintii! cum facem?

Comment

ii lasam si noi pm cu datele shi sa speram ca trimite ... totusi ar fi bine sa ne lase aci un ID macar

hmmm... eu ma mai gandesc nu ma adauga in lista... k trebuie sa plek din oras 3 saptamani.... bafta !!
              Last edited by cipry263; 5 January 2009, 20:56. Reason: Automerged Doublepost
              Masinile au devenit ca niste accesorii de imbracaminte, fara de care te simti nesigur, dezgolit si incomplet.

Comment

Azi au fost trimise toate cele trei seturi.Ma anuntati cand le primiti.Cipri de 1 luna se vand cu 30 de lei nai fost atent.
                CIPRI Mai omorat deja le-am trimis.trebuia sa imi lasi adresa pe PM doar cand erai sigur.

Un singur set de inele fff rare...bleumarin.cine vrea?

Un singur set de inele fff rare...bleumarin.cine vrea?
                Last edited by alexgame; 6 January 2009, 22:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

lasa CA<k> nu-i bai... am sa le platesc... zi-mi pe cand ajunge ca sa ştiu sa-l trimit pe frate-MIU la posta sa plateasca !!
                  Last edited by NerviiMei; 8 January 2009, 17:50.

Comment

Pai cam in weekend ar trebui sa ajunga.Cam pe luni asa sigur iti aduce postarita avizul.

Comment

Salut alex,au ajuns si la mine ieri iinelele,sunt ok mersi ,
                      PS:ce mi sa parut ciudat e ca, trebuia sa le primesc luni zic eu,daca le-ai trimis marti/miercuri(nu sunt sigur),oricum cred ca pt prima oara le-am primit foarte repede cu posta romana)
                      sigpic

Comment

Salut,ma bucur ca au ajuns bine.Si eu sunt mirat le-am pus marti la posta,credeam ca ajung cam in weekend.Poate si-au luat astia de la posta masini mai rapide.

Comment

Salut.

Originally posted by alexgame View Post
                          Astea sunt pozele

SALUTARE. AS VREA SI EU UN SET DE INELE ARGINTII.
                          CELE BLEUMARINE SEAMANA LA CULOARE CU LOGANUL(BLEUMARINE)
                          SI SPUNE UN PRET + TAXE POSTALE.
                          TE SALUT.ASTEPT RASPUNS.MERSI.
                          Un Logan----YNG-----
                          Numai bine.

Comment

Uite poza cu cele bleumarin,abia am facut-o.Deci un set de argintii.Ok.Sa imi lasi adresa ,numele si codul postal pe PM si le trimit.
                            Attached Files

Comment

au ajuns la cluj cele argintii, multulmesc ;)

Comment

si eu le-am scos azi de la posta !! ms

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google