Asa cum scrie si in titlu, caut sa vand un set de anvelope Goodyear Excellence pe dimensiunea 195/65/15, Dot 2810, cumparate noi din octombrie 2011, si folosite aproximativ 3 luni si jumatate. Se prezinta foarte bine asa cum veti vedea si in poze. Pret 210 Ron/buc cu transport inclus in tara sau 190 Ron/buc daca se plateste transportul de catre client. Sunt interesat si de schimb cu Toyo Proxes T1R 195/50/15 noi sau cu uzura apropiata anvelopelor pe care le vand.
[Vand/Schimb] Set 4 Anvelope GoodYear Excellence
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[Vand/Schimb] Set 4 Anvelope GoodYear Excellence
Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai -
Salut,
Eu chiar sunt interesat să îmi iau gume de vară, această dimensiune. DAR, nu la prețul ăsta. Mai pun 20-30 de lei (la fiecare anvelopă) și le iau noi. Același DOT, aceeași țară de fabricație, același model. Adică identice. Și transportul este gratuit.
O să îți trimit pe PM linkul către un alt forum unde am întrebat eu acum aprox. o săptămână. Deci, nu zic, așa, în bluff. O să vezi că am același username și acolo.
Trimite-mi un preț OK (dacă vrei) și poate le iau de la tine.
Mulțumesc.
-
Up cu anuntul, pretul este discutabil in limita bunului simt
Up cu anuntul, up la pret, 170 Ron/bucata, transport gratuit pentru Tulcea/Constanta/Braila/Galati, pentru restul mai negociem daca doriti tot setul.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
Anuntul devine de actualitate, anvelopele au mai fost folosite de la inceperea threadului aproximativ 3000 km, sunt in stare la fel de buna. Se vand cu 120 Ron anvelopa, 400 Ron setul sau se dau la schimb cu doua anvelope vara 205/45/17. Se pot vedea in Tulcea si se trimit si in tara prin curier.Daca Cineva Vreodata O Sa Iti Doreasca Binele, Sa Nu Il Dai
Comment
-
sunt interesat de set ... astept pm cu un numar de telefon si un ultim pret !sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
Comment