Asa cum spune si titlul sunt interesat sa CUMPAR o Dacia Logan 1.5 dci motorizarea de 85 cai fabricatie 2008 sau peste;de preferat echipare Ambition sau Prestige adica full option cum se poate numi la Dacia
Daca nu, merge si altceva(Laureat cred) insa ca si dotari neaparat sa aibe:
- aer conditionat
- ABS
- geamuri electrice(preferabil toate 4, daca nu macar pe fata)
- oglinzi electrice incalzite
- proiectoare ceata
- cat mai multe airbaguri(minim 2 le va avea insa dupa ultimele evenimente prefer 4)
- sa NU fie tiganita de vreun "tuner" talentat
Ma intereseaza doar masini cu putini km(MAXIM 35.000 km) cu proprietar persoana fizica.
Va rog fara oferte de 1.5 dci din 2006 la 4500 euro-5000 euro. Am avut un ambition 1.5 dci din 2006, masina buna dar pentru zilele noatre pretul ei este foarte departe de sume ca cele mentionate mai sus - cu toate ca am mai vazut cerandu-se acei bani.
Metoda de contact: urmaresc forumul zilnic, puteti sa imi trimiteti PM.
Daca nu, merge si altceva(Laureat cred) insa ca si dotari neaparat sa aibe:
- aer conditionat
- ABS
- geamuri electrice(preferabil toate 4, daca nu macar pe fata)
- oglinzi electrice incalzite
- proiectoare ceata
- cat mai multe airbaguri(minim 2 le va avea insa dupa ultimele evenimente prefer 4)
- sa NU fie tiganita de vreun "tuner" talentat
Ma intereseaza doar masini cu putini km(MAXIM 35.000 km) cu proprietar persoana fizica.
Va rog fara oferte de 1.5 dci din 2006 la 4500 euro-5000 euro. Am avut un ambition 1.5 dci din 2006, masina buna dar pentru zilele noatre pretul ei este foarte departe de sume ca cele mentionate mai sus - cu toate ca am mai vazut cerandu-se acei bani.
Metoda de contact: urmaresc forumul zilnic, puteti sa imi trimiteti PM.
Comment