[Vand] Faruri Originale Cu Lupe Bi-Xenon G1

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Faruri Originale Cu Lupe Bi-Xenon G1

Dupa cum scrie si in titlul anuntului, vand faruri originale cu lupe bi-xenon G1, cu prinderea becului cu piulita(becul sta fix si nu tremura de la denivelari) si nu cu clema ca la lupele G3,sunt 6000K cu balastri normali, becuri D2S cu adaptoare fiecare, angel-eyes alb,farurile cu toate urechile de prindere intacte, sticla farului lipita cu silicon special, nu aburesc, nu intra praf sau alte probleme.
    Singura problema o are sticla farului din stanga care are o mica urma de la pietricica,dar nu este spart farul si nici nu intra apa sau sa faca condens farul.
    Sticlele farului nu sunt matuite.
    Farurile le vand deoarece doresc sa fac masina cat mai stock.
    Tin sa mentionez ca nu am avut nici o problema cu ele la ITP si nici cu politia in trafic, nefiind oprit niciodata de politie din cauza lor.
    De preferinta as dori sa vand farurile in localitate cu proba, dar in caz ca se gaseste cumparator si din alta parte trimit si in tara prin ce doreste cumparatorul.
    Am momentan 2 poze cu farurile dar maine revin cu altele mai clare si explicite.

Pret 500 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.

EXCLUS ALTE SCHIMBURI

Pentru alte nelamuriri sau intrebari ma puteti contacta la adresa alinushmicutzu@gmail.com sau PM.

Am citit regulamentu si sunt de accord cu el.
    Attached Files

daca le-ai fi dat la schimb cu ceva, le luam eu weekend-ul asta, mai ales daca le dadeai la schimb cu faruri originale + diferenta de la mine

Comment

am scris in anunt cu ce le dau la schimb si ce diferenta doresc: 500 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita

Comment

Imi cer scuze de intarziere cu pozele mai clare.
        In poze se observa mica problema care o are farul de la sofer, in rest sunt in stare foarte buna.

Pret 500 RON(negociabil) + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.

EXCLUS ALTE SCHIMBURI

Pentru alte nelamuriri sau intrebari ma puteti contacta la adresa alinushmicutzu@gmail.com sau PM.
        Attached Files
        Last edited by Piiticu; 3 April 2012, 20:52.

Comment

Valabil si negociabil in continuare

Comment

Lupele lumineaza in continuare in asteptarea unui nou proprietar
            480 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.

EXCLUS ALTE SCHIMBURI

Comment

450 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.

EXCLUS ALTE SCHIMBURI

Comment

valabil in continuare

Comment

ai drum prin bucuresti cumva?ofer farurile mele in stare buna fara cleme rupte etc,plus 400lei
                  AdY_JmL_2015

Comment

nu am drum prin Bucuresti de curand. E ok oferta ta dar problema e ca nu am drum inspre Bucuresti.

Comment

jantele nu le vinzi ?astept pm.ms

Comment

jantele nu sunt de vanzare. doar farurile cu lupe!

Comment

baietii de la ITP nu zic nimic la verificare? sau politia la un control de rutina...
                          sigpic
                          Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Nici la ITP nu am avut nici o problema, si nici politia nu m-a oprit sa ma intrebe vreodata de ele.

Comment

lumineaza bine lupele astea esti multumit???fata de un bec xenon in farul stock ma refer

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google