Dupa cum scrie si in titlul anuntului, vand faruri originale cu lupe bi-xenon G1, cu prinderea becului cu piulita(becul sta fix si nu tremura de la denivelari) si nu cu clema ca la lupele G3,sunt 6000K cu balastri normali, becuri D2S cu adaptoare fiecare, angel-eyes alb,farurile cu toate urechile de prindere intacte, sticla farului lipita cu silicon special, nu aburesc, nu intra praf sau alte probleme.
Singura problema o are sticla farului din stanga care are o mica urma de la pietricica,dar nu este spart farul si nici nu intra apa sau sa faca condens farul.
Sticlele farului nu sunt matuite.
Farurile le vand deoarece doresc sa fac masina cat mai stock.
Tin sa mentionez ca nu am avut nici o problema cu ele la ITP si nici cu politia in trafic, nefiind oprit niciodata de politie din cauza lor.
De preferinta as dori sa vand farurile in localitate cu proba, dar in caz ca se gaseste cumparator si din alta parte trimit si in tara prin ce doreste cumparatorul.
Am momentan 2 poze cu farurile dar maine revin cu altele mai clare si explicite.
Pret 500 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.
EXCLUS ALTE SCHIMBURI
Pentru alte nelamuriri sau intrebari ma puteti contacta la adresa alinushmicutzu@gmail.com sau PM.
Am citit regulamentu si sunt de accord cu el.
Singura problema o are sticla farului din stanga care are o mica urma de la pietricica,dar nu este spart farul si nici nu intra apa sau sa faca condens farul.
Sticlele farului nu sunt matuite.
Farurile le vand deoarece doresc sa fac masina cat mai stock.
Tin sa mentionez ca nu am avut nici o problema cu ele la ITP si nici cu politia in trafic, nefiind oprit niciodata de politie din cauza lor.
De preferinta as dori sa vand farurile in localitate cu proba, dar in caz ca se gaseste cumparator si din alta parte trimit si in tara prin ce doreste cumparatorul.
Am momentan 2 poze cu farurile dar maine revin cu altele mai clare si explicite.
Pret 500 RON + farurile originale in stare buna, fara cleme rupte sau sticla matuita.
EXCLUS ALTE SCHIMBURI
Pentru alte nelamuriri sau intrebari ma puteti contacta la adresa alinushmicutzu@gmail.com sau PM.
Am citit regulamentu si sunt de accord cu el.
Comment