[CUMPAR]O Anvelopa Kormoran

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am cautat 1 luna un cauciuc si cunosc piata. cu 100 il dadeam intr-o zi, l-am dat cu 110 si fara sa ma complic cu curier in 2 zile...

sfatul meu e sa-l vinzi si tu pe-al tau... prea multe cereri si prea putine oferte ca sa faci selectii...

desi ai facut misto in anuntul meu, iti doresc sa ai bafta!

Comment

pentru un cauciuc de 5 ani sau cat avea al tau , sa`l cumperi aproape de nou si sa zici ca ai facut afacere , e jale , multi sunt paraleli cu fenomenul asta.

Comment

anunt valabil

Comment

Am eu o 1 anvelopa Kormoran rulata aproximativ 50 km(a fost pe rezerva ) - pret 100 lei

0768.554.301

Comment

spune`mi si anul nasterii .

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

salut , anul 2008, e noua , a fost rezerva. 100 ron. 0744541221

Comment

Originally posted by danny_xstyle View Post
                    Am eu o 1 anvelopa Kormoran rulata aproximativ 50 km(a fost pe rezerva ) - pret 100 lei

0768.554.301
                    26.05 anul fabricatiei
                    Attached Files

Comment

deci are 7 ani vechime, 50 lei ofer pe ea , daca vrei da`mi pm.

Comment

Anvelopa lui Logan_30 este "foarte noua" mi-a zis la telefon ca este mearsa 30 de km, eu ca fraierul l-am crezut si l-am pus pe unchi-meo sa se intalneasca cu el si sa o ia, pt el cautam si el sta in Bucuresti ca si proprietarul. La o comparatie intre rezerva lui si cea luata (ca a cumparat-o) este dif destul de mare 1mm, poate mai mult. Asta e, probabil a mers 30km cu roata infranata . Bine macar ca a lasat-o la 80 lei. Nu banii sunt problema, ci faptul ca esti mintit

Comment

multi nesimtiti, zici ca au insertii de aur in kormoranele astea.

deci o anvelopa KORMORAN noua sau aproape noua la pret decent gasesc si eu !?

Comment

Salut !

am rezerva nou-nouta , nu a fost rulata niciodata ! Deci ... cat oferi pe ea ? da-mi PM !

Comment

anunt valabil

Comment

anunt valabil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google