Cumpar Prelungire Capota Sau Pleoapa Logan (vezi Foto)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

a iesti bine.. dar chestiile alea de protejat proiectoarele cum le'ai facut?sunt tare interesante..aaa app fa cateva poze si la sistemul de prindere te rog frumos
    Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
    Cine este interesat ma poate contacta pe privat
    sigpic

Comment

frumos .... acum merge sa-i faci farurile fundal negru si sa-i pui lupa

Comment

arata bine,dar acuma cum ii deschizi capota,si cum ai prinso,sunt interesat si eu,si de unde ai cumparato,mersi.

Comment

Din cate stiu eu...prelungirea aia nu are treaba cu deschiderea capotei...ea fiind prinsa oarecum de partea de sus a spoilerului. Colegul cred ca ne poate lamuri...
          Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

corect ! se prinde de partea de sus a spoilerului (silicon desupra grilei cromate, si prinsa in suruburile de la faruri pe laterale) de unde am luato ? protuning baia mare, nr lor de tel pe prima pagina a acestui tread ! chestiile de la proiectoare sunt HANDMMADE BY ME (4 -5 ORE)
            logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

sincer mie nu imi place. Arata putin mai bine, fata de pleoapele cele clasice ... doar atat !
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

eu nu sunt cu pleoape cu nebunii, dar arata bine masina. + pentru bandouri, dar protectia pentru proiectoare cred ca e o idee buna strict pentru protectie, la design o trec la minus.

Comment

poti face poze la prindere...???te rugam frumos !!

Comment

salut

Originally posted by geooox View Post
                    mie imi place ce-a iesti voua ???

putem povesti pe mail bucurmariusmihael@yahoo.com in legatura cu pleoapa de pe capota .

Robert 0742121696 asta ii numarul care se ocupa cu pleoapa
                    Last edited by MMV; 13 April 2012, 19:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

poti sa dai niste detalii cum ai facut la proiectoare chestia cu geamul ala?Sau e plexiglass?
                      Last edited by cipo; 17 April 2012, 09:56. Reason: sint putin mahmur...

Comment

pai plastic din carcasa de Tv taiata cu flexu modewlata putin la cald finista + plexiglas apoi prinsa in holsuruburi
                        logan 1,5'DCI /85cp.

Comment

Originally posted by geooox View Post
                          mie imi place ce-a iesti voua ???
                          Foarte frumos,imi place,bravo.Te rog spunemi cum ai facut protectiile la proiectoare???din ce materiale si rama aiai neagra ...cum ai facuto??Multumesc

Am citit cum ai facut,merci,nu am fost atent sa vad ca ai scris mai sus
                          Last edited by danielriz; 2 March 2013, 21:30. Reason: Automerged Doublepost
                          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google