Vand Anvelope Noi De Vara Continental/Debica Si De Iarna Rosava

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aden -In primul rand.. aici se vinde fara negociere, deoarece nu am scris negociabil asta in cazul in care stii sa si citesti cand te loghezi pe acest forum.

In al 2 lea rand esti inscris pe forum de 3 ani si ai 7 posturi si ma acuzi ca am anvelope sparlite (a se intelege furate) ceea ce ma face sa ma simt jignit de persoana ta.

In al 3 lea rand sunt cativa colegi care abea au bani de tigari si viseaza la anvelope noi.....nu mai zic de benzina in rezervor si se baga in seama pe la bursa cu preturi de nimic pentru a face posturi ca sa devina si ei membrii avansati.Transportul il fac eu moca ca imi este prieten si nu le vand pe alt site, deci pentru respectul colegilor de forum nu pun transport.

Nu cred ca am vandut ceva pe acest forum ca sa fac afacerii si sa trag tepe., ba chiar am ajutat multi colegi atunci cand au avut nevoie de un serviciu sau piesa, si aici poti lua legatura cu sorin_pss, adi bac, matheoo,Cristi XP,cata FOF , nicu rcn, pipan, leomarculescu si lista continua.

Spre curiozitatea ta anvelopele provin de la un prieten bun care le-a primit de la el de la firma in schimbul salariului pe 2 luni deoarece au vandut masinile Logan si au ramas cu anvelopele pe stoc, iar firma este in faliment.

Eu m-am oferit sa i le vand aici la preturi bunicele zic eu, astfel incat sa isi ia si el salriul si sa fac un membru Logan Club fericit cu anvelope bune la preturi mici.

Tu de cate ori ai fost cu anvelopele la garantie ?

Referitor la excursie...........iti urez succes la tombola dar excursia este rezervata pentru secretara directorului ca lucrez in comert si stiu cum este cu premiile, dar tu poti visa linistit.La pretul ala de pe site mai pune si transportul si vezi unde ajungi!

Alte intrebari mai ai stimabile domn?
    Last edited by cosmindan; 18 April 2012, 22:34.
    real power..... diesel power by

Comment

Nu am avut nici o intrebare de la bun inceput A fost doar o observatie ca ti-ai dat cu parerea in loc sa explici frumos...poate daca nu faceai presupunerea cu "nu iti permiti anvelope noi premium" si explicai frumos situatia le dadeai pana acum.
      Stai calm nu am nimic cu tine dar nu uita ca aici este o bursa dinamica si fiecare are dreptul de a cere o negociere.
      In cazul in care nu se accepta, un simplu NU este de ajuns...fara ofense jignitoare despre ce isi permite fiecare.
      Bafta in continuare ;)

Comment

aden - nu am nevoie de link-urile tale cu ofertele de pe piata ca le poate vedea oricine si eu cred ca le dau sub pretul care este pe piata.
        Nu am nevoie de ofertele ''dinamice'' pe care le face domnul Florin , ca daca ii spuneam ca i le dau gratis si platete el transportul.......mai negocia si acolo ca era scump. Cunosc imediat omul care are nevoie de ceva si cunosc si samsarul/bisnitarul .

Spre surprinderea ta si a lui Florin.......daca ma suna si discutam la telefon ii lasam 50 ron din pret, asa cum a facut un coleg din Drajna care mi-a spus ca nu are mai multi bani dar le vrea, si am stabilit ca i le dau la pretul discutat la telefon si i le aduc personal a sa nu aibe dubii etc.
        Daca tot ai cautat cat costa Debica ......ai cautat cat costa si Continental?
        Deci ...sfatul meu este sa te linisteti (acum ai 8 posturi) si tu si Florin si sa va intindeti cat va tine plapuma.

Si faza cu ''Acum spor la vanzare''....acelasi tipar cu Florin...........sunteti frati?

Multumesc pentru intelegere.
        Last edited by cosmindan; 18 April 2012, 22:54.

Comment

Valabil,

CONTINENTAL DOT 4911 vara 950 lei (4 bucati),sau set de 5 bucati la 1150lei

-ROSAVA DOT1911 iarna 650 lei

Comment

niste poze cu cauciucurile continental ? chiar sunt interesat. dar vreau sa vad modelul.

Comment

Salut,

In ultimele 3 poze ai anvelopele Continental, dar am mai gasit inca o poza cu ele.
              Attached Files
              Last edited by cosmindan; 1 May 2012, 20:44.

Comment

Salut!
                Dai si 2 bucati?Ma refer la Continental.Daca da,astept raspuns cu pretul lor.Stima.

Comment

Dau si cate 2 daca mai gasesc inca un doritor de 2 bucati.

Pretul este simplu de calculat ....950/4 = pretul pe bucata

Stima

Comment

se dau la set sau si la bucata
                    vreau sa imperechez cu rezerva si e tot conticontact3

Comment

Se dau cate 2 bucati doar daca sunt 2 cumparataori hotarati.
                      Se vand si la set de 4 bucati dar am pret si pe 5 bucati.

Daca vand setul de 4 bucati va mai ramane o bucata pentru tine ca sa o imperechezi cu rezerva.

Comment

M-ar interesa doua bucati, fie ele continental sau debica. Daca se gaseste un al 2-lea ca mine, il rog sa ma contacteze la nr 0749 159 373.
                        Rog si ofer seriozitate.

Comment

Se poate inchide .

Multumesc.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google