Vand Logan Diesel Stare Foarte Buna

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan Diesel Stare Foarte Buna

Logan diesel preference.. martie 2007 1,5 dci 1461 cm3 70CP Albastru egee
    Are computer bord, mp3 sony, boxe spate, huse, 2 jante in plus cu cauciucuri, stare tehnica foarte buna..am scos consum de 3,9L/100kmpe BV-Fagaras-SB. Masina este foarte ingrijita, utilizata corect, are 27.000km si pretul de achizitie 8875 euro. Are reviziile la timp efectuate, iar ca mentiune folosesc Castrol de la primul schimb de ulei. Nu a fost lovita, nu are alte probleme tehnice. Kilometrii sunt facuti pe distante intra orasenesti, doar 500-max 1000km facuti in oras! Momentan astept oferte! Masina se gaseste in SIBIU!

Un pret ceva? poze? etc?
    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
    Enter the Matrix

Comment

Banuiesc ca oricine stie cum arata un logan diesel preference )@Keanu.glumesc desigur insa nu am avut timp. Pret inca nu m-am hotarat dupa cum am mai zis...Si poza eu zic ca este destul de expresiva! O sa incerc sa pun si poze..In interior nici nu se vede ca ar fi fost folosita..O aspir la fiecare saptamana pana nu mai vad decat negrul mochetei..A si are si filtru de habitaclu, umeras agatat la tetiera scaun pasager dreapta fata, termometru cu fir, presuri, si desigur rezerva noua, si pachetul obligatoriu la fel nefolosit. Masina nu are defecte, subscriu semnez si iarasi contrasemnez ca este o masina foarte buna, sunt multumit de ea dar service-ul Dacia m-a lasat scarbit pe veci!! Nu exista alt motiv pentru care o vand asa subit si nici nu fac parte din categoria "samsar"! Doritorii ma pot contacta pentru orice fel de intrebari! referitor de probelma pe care am avut-o in service-ul Emilian exista o explicatie- Nu are nimic masina si eu sunt de vina..asa ca e totul okei..apropo verificat unghiurile la 27k km si se pare ca nu am avut nimic iarasi, pare incredibil dar asa e-cei din service pot confirma! Pe langa asta pot oferi si GPS-ul cu harti si Detectorul care m-a servit credincios!
      Va multumesc!
      Last edited by arkadyema; 21 May 2008, 16:32.

Comment

Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google