VAND MEGANE SEDAN 2.2 Facelift

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• VAND MEGANE SEDAN 2.2 Facelift

Vand masina personala (o am de noua) achizitionata de la Meridian in octombrie 2006. Are motorizare 1.6 16v 110 cp (plus gpl montat anul trecut la 35850 km, omologat rar si in garantie pana in iulie 2013), iar acum are 43600 km.
    Este echipare expression (un fel de laureat la logan), iar ca dotari are ac. manual, pdg, abs, ebv si afu, oglinzi electrice cu incalzire, 4 geamuri electrice cu impuls, senzori lumina si ploaie, cotiere, radio cd cu 6 incinte.
    Aftermarket are xenon faza scurta si lunga (acesta in garantie 24 de luni, montat ieri, 07.04.), remapare TCM, filtru K&N in panel, bujii denso power iridium (montate 07.04.), curatat acum cateva zile cu kit ul original, interior Renault Sport provenit de la un RS din 2008 (scaune fata, cotiera centrala si bancheta spate - impecabile), jante aliaj, presuri cauciuc si covorase textile Renault Sport, led uri in usi, etc.
    Masina merge foarte bine, nu necesita investitii (anul trecut s au schimbat placutele fata si spate), uleiul l am schimbat la maxim 8000-9000 km, folosita ca a doua masina...wek enduri si concedii.
    Mentionez ca am gasit alta masina iar anuntul este valabil pentru o perioada limitata.. pretul 6250 e discutabil si include si roti de iarna -0760282757
    Attached Files

De ce nu are mustati in fata? partile gri de la grila radiator.

Comment

@Raoulemilian: Vrei sa cumperi masina si nu stii cum sta treaba cu "mustatile" alea? Din cate stiu eu (s-ar putea sa ma insel), "mustatile" s-au folosit la masinile fabricate dupa 2008. Daca am gresit, colegul cristiansen09 poate sa te lamureasca.
      sigpic

Comment

Multumesc, Alex pentru precizare... ulterior s au montat acele benzi/mustati gri la nari, in jurul proiectoarelor tot ceva argintiu (dintr o parte in alta)
        O fotografie cu masina cand am luat o....(octombrie 2006) pret nou 6000 e discutabil
        Attached Files
        Last edited by cristiansen09; 17 April 2012, 18:01.

Comment

Nu mai lasa la pret. Ajunge. Din descrierea ta masina e brici. Felicitari de cum ai intretinut-o.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Multumesc pentru aprecieri..... ideea este ca am gasit o masina care imi place, acesta fiind motivul pentru care incerc sa o dau numai ca sunt interesati doar samsarii care ofera foarte putin (in conditiile acestea nu o dau, pt ca am bagat in ea aftermarket peste 1600 e ... nu vreau sa scot banii astia dar macar un 500 e peste cat sunt masinile pe piata...) Vazusem un megane 3 1.5 dci 105 cp la 7000 (pret pt variante), an de fabricatie 2010, 60000 km... Vroia 3000-3500 e diferenta, iar la un Laguna 3, acelasi motor, vroia 2500 e (aici era vorba de o firma care mi o echivalau la 5000 e)

Comment

Valabil....
              intrucat am avut probleme cu o bobina, masina a primit 4 bobine Beru care au garantie 2 ani si au fost montate ieri. Consumul mediu afisat de calculatorul de bord este 9,7 in conditiile in care am iesit doar de 2 ori pe A1 pana la km 30 si retur..

Comment

Am gasit cumparator.... ramane de vazut daca masina vizata se ridica la nivelul asteptarilor.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google