Vand un set care contine 4 manere cromate(tablite cromate). Au fost pe masina mea mai mult timp(vreo 2 ani) dar sunt foarte ingrijite.Le-am dat jos pentru ca vreau sa fie mai clean masina,sa schimb putin look-ul in mai simplu. Chestia e ca pe interiorul tablitelor nu mai are adeziv si puteti pune voi dublu-adeziv sai merg lipite si cu poxilina( este o idee,nu stiu cat de buna e dar e alegerea voastra).
Le vand pe toate cu 30 LEI. Transportul in tara se face prin Posta Romana si este 6-8 lei,nu stiu sigur. Pentru Constanta stabilim un loc de intalnire, transport gratis ;).
In poza a doua ,a doua tablita de la stanga spre dreapta, are cateva zgarieturi superficiale,de abia se vad, dar se vad de aproape,pentru ca a fost cea de la usa de la sofer. Nu o consider o problema ,la pretul asta.
Le vand pe toate cu 30 LEI. Transportul in tara se face prin Posta Romana si este 6-8 lei,nu stiu sigur. Pentru Constanta stabilim un loc de intalnire, transport gratis ;).
In poza a doua ,a doua tablita de la stanga spre dreapta, are cateva zgarieturi superficiale,de abia se vad, dar se vad de aproape,pentru ca a fost cea de la usa de la sofer. Nu o consider o problema ,la pretul asta.
Comment